Rock On

2018/06/01

Toukokuu on nyt paketoitu


   
Tässä sitä ollaan, monta asiaa rikkaampana. Tietsikka, netti ja oma rauha saatuna. Vielä on monta asiaa fixattavana, mutta muuten olen saanut asioita sille tasolle mihin talvella jäätiin. Oman vointini takia mun oli parasta sanoa muutamille tarjouksille ei. Ei vaan riitä voimat ja aika kaikkeen, mihin haluaisi. Ei tullu aikaistettua Tampereen -reissua, eikä Lintsin Happoradio -keikkaa. Ei oo niin paljon tunteja, ko haluaisi. Ei niin päiviä, ko haluaisi. Viikot olkoon ennallaan, niitä ei tarvii lisätä. 

Näin toukokuun viikkoihin mahtui paljon. Liian paljon, se on sanomattakin selvää. Näin paljon komppiksia, niitä vanhoja tuttuja ko niitä uusia tuttavuuksia. Sarpa, Kara ja monet muut. Kuvasin tässä kuussa niin paljon, että kaikki tapahtuneet eivät ees mahtuneet tänne. Samanlainen tilanne oli viimeksi puolisentoista vuotta sitten. Osan ajasta olin tyytyväinen, mutta enemmän olin stressaantunut, hikinen ja ylikulutettu. Mun oli pakko lähteä Roihikan -mökiltä, ko tilanne siellä eskaloitui todella pahaksi. Onneksi mulla oli oma mökki odottamassa omistajaansa, muuten olisin mennyt evakkoon jonkun komppiksen tykö.

Menoja tulloo, niitä tuttuja varsinkin. Helsinki-päivän konsertti, Louhela Jam, Helsinki Pride... niitä riittää. Niillä tavallisilla työläisillä viikonloput ovat vapaita ja Prisma-reissuja varten. Mutta aion pitää huolen siitä, etten tähän tylsään elämäntyyliin mee mukaan enää koskaan mitä jouduin elämään ollessani yksinäinen kakara. Syystäkin olin sellainen. Kevätkesä muuttui nyt kesäksi. Munkin piti valmistua. En valmistunut, koska toisena tutkintovuotena (tai oikeastaan jo ekan tutkintovuoden aikana) mieleni järkkyi todella alas. Se olisi muuten tapahtunut eilen. 

Niin sanotun "kesäloman" aion pitää viimevuotisen tapaan heinä-elokuussa ennen Taiteiden Yötä.

2 kommenttia:

  1. Puhut ihanan avoimesti ja rehellisesti sun elämästä blogissa.
    Tässäkin postauksessa oli ihania kuvia.

    ♡: karitakoolla.blogspot.fi

    VastaaPoista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.