Rock On

2018/06/04

Sanat musiikiksi muuttui huulillaan


Olin vastikään herännyt ko keikat alkoivat tulemaan. Koska ekat tunnit (11:00-15:00) olivat tarkoitettu lähinnä lapsiperheille, päätettiin että tehtäisiin lähtöä vasta klo 14 jälkeen. Se kannatti vaikka aikavaraa jäikin rutkasti. Matkalla päälavaan törmäsin Geenivirheeseen, yhteen niistä bändeistä jotka voitti siinä bändiskabassa. Siitä mentiin itelle illan ekaan esiintyjään, Pietarin Spektaakkeliin (hitto soikoon miten tää kirjoitettiinkaan!!). Sen bändin biisejen sanat menivät yli ymmärrykseni tai sitten ne olivat kliseisiä. 

Sitten tuli ne kaksi mitä odotin. Ekaksi tuli Mara Balls, kenen biisejä olen popittanut Spotifysta läpi kevättalvesta alkaen. Ikinä ei ole elämäni aikana käynyt sillä tavalla että tutustuin, luukutin loopilla ja sitten vielä nähty livenä - kaikki saman vuoden aikana. Maran tuotanto on just helmee, ja keikka timanttia. Sitten tuli Vicky Rosti kera Liivit Boysin. Se yhdistää meitä kansalaisia ja se huomattiin. Mua tönittiin sen session aikana ja siksi kuvaaminen olikin tavanomaista vaikeampaa. Musat olivat tuttuja, mua snadisti ärsytti kyl nää coverit koska tiedän Vickyn tuotannon kuitenkin aika hyvin - nimim. kuunneltu jo vuodesta 2006. 

Hyvänä yllärinä tulivat Mara (ei se Balls, vaan mun komppis) ja Shiraz Lane. En tienny etukäteen edes sitä oliko se räppiä vai rokkia, mutta googlasin ja päätin antaa heille mahdollisuuden. Ja sitten ko he tulivat, olin aivan äimästynyt siitä kuinka hyvännäköisiä he olikaan. En ymmärtänyt puoliakaan sanoja, koska en tiennyt heidän biisejä etukäteen. Mutta hyvältä se kuulosti ja aion antaa heille mahdollisuuden. Se ylläri jäi heidän viimeiseksi, koska jätin Martti Servon väliin. Vaistoni sanoi ettei siitä keikasta tuli hyvänmakuista ja sitten alkoi tulla jo aika heikko olo. Samaa sarjaa sen spektaakkelin kanssa, ei jatkoon siis. Viime vuonna sain enemmän hyvää irti, osittain ton yhden ikävän episodin takia josta jäi vähän paha maku suuhun loppuillaksi. Ei tällaista ollut viime vuonna...

Tästä kuusta tulee varsinainen keikkakuukausi, mutta osan keikkapostauksista säästän kyllä ensi kuullekin - no worries. Tää siksi, koska tässä kuussa on keikkoja samaan aikaan mitä ens kuussa taas ei oo miltei ainuttakaan. Aion siis panostaa täysillä. Grillimaisterin keikkatarjonta paljastui pettymykseksi ja en tiedä oonko mä ollenkaan tässä maassa siihen aikaan. Aika näyttää oonko vai en, mutta mua ei siitä huolimatta nähä "grillaamassa" kuvia tänä vuonna!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen! Mä niin tykkään sun tyylistä kuvata.
  Liityin lukijaksi.

  <3: karitakoolla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwss, kiitos Karita! Tervetuloa joukkoon. ≧◉◡◉≦

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.