Rock On

2018/06/09

Mikäs täs barbien keskellä


        
Kävin viime kuussa Miipan kaa barbinäyttelyssä, 
jota olin ihkuttanut kuukausien päivät mutta julkaisu tyssäsi sanojen hakemiseen.

Jossain kovalevyjen kätköissä on kuva mun keskenjääneistä leikeistä. Mulla oli yksi aito barbinukke, ja juuri se oli opettaja lego-oppilaitten keskellä. Se oli viimeisinä päivinä jalkapuoli. Lisäksi mulla oli ns. feikkibarbeja. En tiiä niitten nimiä, en oo tainnut ees nimetä niitä toisin ko monia muita leikkikaluja. (Mutsi korjatkoon jos näkee tarpeelliseksi.) Tykkäsin enemmän lapsi- ja vauvanukeista, koska halusin hoitaa (ja kasvattaa) niitä ko lapsiani. Vuosien varrelta lapsi-intoni vaan pieneni ja pieneni... aina siihen pisteeseen saakka jolloin menin liian pitkälle. Nyt pistin itteni skidien siedätyshoitoon, koska ahdasmielisyys ei tee hyvää mielenterveydelle.

Olen lapsenmielinen, myönnän. Aika usein ajaudun siihen pisteeseen jolloin muutun kakaraksi, koska minkäs teet ko maailman menot ja muut turhauttavat niin että muutun zombikisuksi. Tiiän, että tälle on tehtävä jotain. Mutta tietystä määrästä lapsellisuutta en hevillä luovu koskaan. En aio lopettaa värikkäästä sisustuksestani enkä myöskään samaa sarjaa olevasta vaatetuksesta. Enkä huvipuistoista tai leikkikaluista joita pidän nykyään koristeina. Mutta huutokiukuttelun, sen on loputtava - muuten menetän komppiksia ympäriltäni ja siihen pisteeseen en haluaisi enää koskaan.

No mutta mikäs ajoi mut tänne? Pikkuminä olisin todellakin kinunut tähän näyttelyyn. Nykyään tosin barbeja enemmän kiinnostaa retrous, ja ekasta kämpästä tutut barbipostikortit ovat täälläkin. Sitten ko saan kämppäni siedettävän oloiseksi, aion näyttää tätä "mökkiä" täälläkin.

Tämä ei ole yhteistyötä, vaan silkkaa suositusta.
Barbie-näyttely Kansallismuseossa vielä elokuun loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.