Rock On

2016/07/15

Välillä täytyy antaa periksi
Tietämättömille tiedoksi, en ole mennyt Grillimaisterin konserttiin. Mulla oli jo valmiiksi paha olo ja muutamat ex-kaverini olivat siellä konsertissa paikanpäällä. Joten päätin mennä sukuloimaan sen sijaan ja samalla sain opetuksen siitä ettei mun tarvi olla jatkuvasti esillä jonkun ilmaiskonsertin eturivissä, vaan päätin, että menen seuraavan kerran konserttiin Lintsin Valokarnevaaleissa.


Kävin tiistaina kuvaamassa ja vetämässä pitkän spurtin. Ekaksi käväsin Puotilassa ja siinä leikkipuistossa, jossa mulla oli tapana leikkiä 9-10-vuotiaana poikamaisena prinsessana. Siinä kuvaussession ohessa eksyin aika pahasti. Melkein soitin hätänumeroon, mutta sitten päätin ottaa niskasta kiinni ja jatkaa matkaa vaikka yöhön asti. Tunnin jälkeen löytyi ko löytyikin uimaranta, joka oli Roihikan-kotini lähellä.
Sitten alkoi satamaan. Odotin yksinäni dösärillä miltei 20 minsaa, vain koska en jaksanut koukata Itiksen kautta. Kello olikin sitten jo miltei yksitoista, ko mökille palasin. Ja mikä pahinta, se oli vasta alkua tälle vastahakoiselle, kiireiselle ja väsyttävälle loppuviikolle.

2 kommenttia:

 1. Itselläni tulee välillä huono olo, kun jotain jännittävää/mukavaa/kamalaa tai oikeastaan ihan mitä vain on tapahtumassa, mutta se lähtee aina pois heti kun se jokin on alkanut. Osaan nykyään jännittää jopa kaverille menemistä, vaikka olisimme nähneet edellisenä päivänä. Mutta oli varmaan mukavaa käydä näkemässä sukulaisia? :) Kuitenkin niitä ilmaisia konsertteja on vielä paljon ja niitä tulee lisää. Sukua taas ei välttämättä joka päivä nää (joskus se on vain hyvä asia :D)Hyvää kesän jatkoa sulle!

  http://tavoiteenion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, netti ei tosiaan toimi kotona. :D

   Mutta joo, oli kiva käydä sukuloimassa. Kiitos, sitä samaa sulle. :)

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.