Rock On

2015/01/12

Terveisiä LUX-tapahtumasta ja niistä helvetin kylmistä ja liukkaista keleistä

Iltaa luk(s)ijat, täältä elämän kovan mykkäkoulun oppitunnilta!

Tää viikko on mennyt niinkuin Lintsin Kingi-laitteessa. Ja tuli mieleen, että Kingi-ohjelma tuli ulos telkasta. Se oli aika teennäinen, vähintään yhtä teennäinen ko Nicki Minajin perse. Ja nyt niitä kuvia LUX-ista:LUX-tapahtuma oli: Kylmä, värikäs, huikea. Kaikkia teoksia en ees pystynyt kattomaan ulkoilman helvetinmoisen kylmyyden ja tuulen takia. Lisäksi en tiennyt kaikkien teoksien paikkoja. Palelin siellä niin paljon, että melkein sain hypotermian. Tulishow'sta tein videon, ja sen näette tästä.

Mielipiteeni talvesta. / tehty 2010-2011
Tsiisus, sanoi Nieminen, ko sai tietää Kingin sukunimikaimahahmonsa olevan vähemmistöläinen. Kyseiset vähemmistöläiset varmaan itekki tietävät ettei hahmo ole oikea kaalo. Heikäläisten sukunimet ovat suurimmaksi osaksi ruotsalaiset, eivätkä nen-päätteisiä. Lisäksi kenenkään nimi ei ole VRK:n nimipalvelun mukaan Tsiisus. Ainoa todenperäisyys hahmossa oli uskonnollisuus ja into Tangomarkkinoille. Monille muillekin hahmoille annoin totaaliset buuaukset, etenkin tälle Martti Alaselle. Toivottavasti kukaan tinttali vaan ei luule että Kingi on aito oikea laulukisa...

Moni muukin asia mua vaivaa - etenkin elämässäni.. ja TV-ohjelmien paskuudessa. About viikko sitten AVAlta tuli Ensitreffit alttarilla-ohjelma, mä en vaan tajua miten tyhmiä ohjelmia voidaankaan tehdä. Edes alkeellisimmatkaan vlogit eivät ole niin huonoja kuin nää iänikuiset uusinnat ja maailmanluokan typerimmät ohjelmat... lähiaikoina tuolta TV5:ltä alkaa tää Starat lastenvahteina-ohjelma, voi että! Lisäksi Martina ja hengenpelastajat saavat jatkoa... ja varmaan monet muutkin Viidakon tähtösten tasoiset formaatit... onneksi kaukosäädin on keksitty.

Kaikki tuntuvat valittavan jo, että miksi en oo ammattitutkintoa suorittamassa? Syynä on puhtaasti se, että olen niin tinalo eli suomeksi sanottuna - idiootti. Munlaiset idarit eivät omasta mielestäni ansaitse muuta kuin paikan hullujenhuoneesta. Tosin en oo ainoa tinalo talossa.

Talvesta on enemmän haitta- kuin hyötypuolia, ja tämä on totuus. Miksei tämä kaikenkieltäjä-Räsänen ole pistänyt lakialoitetta liukkaiden kelien kieltämisestä? Liukkaat kelit ovat pahin syypää siihen, miksi olen myöhässä mm. kaikesta. Olen kaatunut jo niin monta kertaa tällä viikolla, että olen onnenpaukku etten oo jo jalat kipsissä äitini työpaikalla. Olen palellut viime aikoina vähintään yhtä paljon, ja kylmään tuuleen ei edes toppatakit tepsi... taikka edes raksamiehen käyttämät siniset toppahaalarit. En ymmärrä ihmisiä, jotka rakastavat talvea. Jäätyisivät siihen paikkaan. Onneks mua lohduttaa se, että nämä Lapin (poro)miehet ja neidot joutuvat kestämään tyylin puolet elämästään pakkasten ja lumen keskellä.

Hyvää yötä ja huomenta, ehdit myöhemmin nukkua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.