Rock On

2014/07/05

Paljon onnea, Amerikka ja iskä!

Kyseessä oli siis 4. heinäkuuta. Tasan kuukausi on siitä, kun viimeksi tänne raapustin. Sinä aikana on tapahtunut niin hyviä kuin ikäviäkin asioita.

Kyllä. Olin Kaisaniemessä. Järkytyitsä?
Kävin 12.6. Helsinki-päivillä. Siellä oli kivaa. Käväsin paljon shoppailemassa ja keräilin panttipulloja. Mukaani on tarttunut lähinnä ale-rättejä Carlingsista, Monkista, SpiritStoresta ja H&M:stä. Kallein vaatteeni, mitä ostin, maksoi 25€. Halvimmat olivat alle kympin. Tänään käväisin katsomassa autoja ja syömässä iskän synttäreiden kunniaksi. Ikävä kyllä ostamistani vaatteista mekkoa lukuunottamatta ei ole kuvaa.

Ja sitten ikävämpiin uutisiin... Netti meni tästä koneesta hetkeks pois, mutta onneksi sain sen pari päivää sitten takasin. Netittömänä aikana juhannuksen tienoilla askartelin, kuuntelin musaa ja katoin futista. Onnekseni mulla oli kännykkä, mutta sen netin käyttö ei kyl tietsikkaa voita, vaikkakin Tumblrin käyttö on kännykällä helpompaa kuin tietsikalla, sitä sitten käytin aika ahkerasti. Lisäksi iskän auto on hajotettu lopullisesti. Ensiksi sen moottori tuhoutui, mutta nyt sen pelastaminen on ...mahdotonta. Eikä siinä vielä edes kaikki. Mun sosiaalinen elämäni on miltei nollalla, etenkin positiivisella tavalla.

Kaiken kruunaa se, että heräsin tänään tää kappale korvamatona. Ei huono kappale, mutta se ei voita Nirvanaa, Hassisen konetta eikä niitä ysäridancehittejä. Ihme, ettei mua ei ees nukuta. Kello on kohta kuitenkin 02:00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.