Rock On

2018/07/09

Terveisiä Kroatiasta!


    
Heräsimme siis vähän ennen kuutta, melko lähellä oli etteikö oltaisi missattu koko lentoa. Eka myöhästyimme metrosta, sitten junasta ja melkeinpä jopa lentokoneesta. No, pääasia ettei myöhästytty siitä viimeisestä. Kuuden vuoden jälleennäkeminen oli kyllä odotettua. Mulle tarjottiin mahdollisuutta pari vuotta sitten mutta jätin silloin väliin hankalan tilanteen vuoksi. Nyt menin mukaan, koska halusin vaihtelua niihin samoihin arkipäiväisiin rutiineihin ja olin muutenkin loman tarpeessa. 

Lentokoneeseen päästyä koin monia tuntemuksia jännityksestä haluisin jo perille -tuntemukseen. Kolme tuntia kuitenkin meni muita juttuja tehdessä, vaikka se some olikin päällimmäisenä mielessä. Perille tultiin paikallista aikaa yhdentoista maissa. Sää oli tullessamme varsin epävakainen ja kosteanvoittoinen, ilmeisesti oli ukkosta ilmassa tai jotain. Ei, en mennyt ekana päivänä uimaan vaikka vähän sitä mieli tekikin. Vilukissa odottaa vähintäänkin +20-asteisia vesiä, muuten vesille ei allekirjoittaneella ole asiaa. 

Toisena päivänä paistoi ja käytiin ns. kodiksi kunnolla. Vähäunisten öiden jälkeen parin tunnin lepo teki gutaa. Käytiin kyllä vanhassakaupungissa, mutta vasta illan suussa (lue: miltei yöstä). Sitä ennen löysin muuta kuvattavaa. Lintuja ei voi koskaan kuvata liikaa, kujakissoista aka mun instasielunsiskoista ei pääse eroon. Kujakissoja ei tosin ole näkynyt niin paljon ko vielä muutamia vuosia sitten ko viimeksi täällä kävin (kyllä, olen parastaikaa reissussa). Ja niin ko Instapäivityksistä huomaatte, meiän majapaikassa on Wi-Fi. Ja vähän on kyl muuallakin, kuten esimerkiksi kahviloissa. 

Tässä vasta ekat päivät, lisää tulossa lähiaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.