Rock On

2018/05/15

Tyylimatka, osa viisi: Kasvatusprokkis alkakoon

Heissan, tänään mennään Tyylimatkassa viiden vuoden taa. Edellisistä poiketen, aloitan faktoilla koska niitä ekoja kertoja oli aika paljon. Edellisiin pääsee tästä: 2008-09 // 2010 // 2011 // 2012

Vuonna 2013...
→ mie pääsin peruskoulusta (ja pääsin valmalle)
→ käytin enemmän Ask.fm-ää ko laki salli
→ värjäsin tukkaani (osittain) ekan kerran
→ bloggasin viimeistä kertaa vanhassa blogissa
→ aloitin tukankasvatusprokkiksen
→ aloin käymään Helsinki-päivän konsertissa
→ aloin hengailemaan kavereiden kanssa

Tyylini oli palautunut takaisin vuoteen 2011, mutta vähän normcorea lähempään pisteeseen. Tukkamallini on tosin vuoden 2010 tasolla, koska mulla alkoi kasvatusprojekti. Kuljin liian isoissa kledjuissa, oli sitten kesä tai talvi. Epävarmuus näkyi mun olemuksessa sekä ulkonäössä, olin painavimmillaan tuohon aikaan. Mutta vaikka olin hukassa ko pieni lapsi, niin jossain asioissa olen edistynyt. Musta on varsinkin loppuvuodelta säilynyt internetin maailmassa oikeita sen ajan mestariteoksia.  

Talvella mulla oli kaks toppatakkia, toinen oli petrooli ja toinen musta. Muutenkin olin suosinut petroolia sen ajan pukeutumisessa. Mulla oli petrooli villatakki ja mulla ois ollut myös pillifarkut, ellei niitten ainoa koko ois ollut luokkaa sitä kokoa mihin olisin mahtunut viimeksi skidinä. Käytin enemmän villatakkeja, koruja ja farkkuja ko nykyään. Ihkutin hirveesti avaruuskuosia, mutta en valitettavasti löytänyt muita kivoja avaruuskuosisia kledjuja ko niitä jotka olivat tietenkin liian pieniä sen aikaiselle ruholleni.Usko tai älä, tää kuva ei ole otettu joulu- vaan maaliskuussa!


 
Nää kaikki kuvat ovat otettu huhti-toukokuussa. Lisääkin tyylinäytteitä olisi ollut, mutta eiköhän näillä eväillä päästä pitkälle. Olin suosinut kaikenlaisia kuvioita. Raitaa, eläinkuoseja, pääkalloa... mitä lienee. Muistan että tykkäsin Illuminati-kolmiosta ja Sugerskullista vain niitten visuaalisen ulkonäön vuoksi. Pääkalloista tykkään vieläkin, tietopakettia tosin viisaampana. Misellen ja muitten onneksi en viittä vuotta aiemmin löytänyt sitä illuminatipaitaa mistään. Pääkallopaita ja -hame löytyivät, ja se paita oli niin rakastettu että se on nyt aikalailla riekaleina. Harmin paikka. Ai niin ja olin olevani crazy cat lady.

Kesällä lopetin bloggaamisen vajaan vuoden ajaksi, koska se tuntui pakkopullalta. Mutta kuvia otin kyllä senkin jälkeen, julkaisin niitä muissa tahoissa kuten Ask.fm-ssä, FB-ssä ja silloisessa portfoliossa. Mutta on myönnettävä, otin 10 askelta taaksepäin mitä tuli kuvien julkaisuun. No mutta, onneksi hyvä määrä on säilynyt. Niin ko näkyy, tyylini oli aika normcore joten sen aikaiset päivän asut eivät olisi kiinnostaneet tyyliin ketään koska toppi ja pillifarkut -päivän asuja oli tuohon aikaan 20 tusinassa.


Loppuvuodesta mentiin aikalailla samalla menolla ko keväästäkin. 
Mitä nyt sisältöön tuli lisää valinnanvaraa, ja rannekorut jäivät vain viime vuodenvaihteen humputukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.