Rock On

2018/01/29

Tyylimatka, osa kaksi: Muutosten tuulia

Edellinen osa: Tyttö lastenkengissä

Nyt siirrytään vuoteen 2010, eli vuoteen jossa olen koklannut ainakin kolmea eri tyyliä. Talvella, viimeisinä alakoulun kuukausina, pukeuduin melkein samalla tavalla ko edellisenä vuonna. Kuitenkin aloin käyttämään farkkuja ja aloin ostamaan muualtakin ko Seppälästä (vaikka se pulju oli silloin vielä tärkeä) Tästä vuodesta lähtien siirrytään vuosi kerrallaan...


"Hei wnb-lissu, missun nenä?" // Oisit hankkinut sen topin // Kännyteinipeili // Tiiän että olit söpö, tiiän että tykkäsit sinisestäTuo alla oleva liila toppi on vieläkin mulla käytössä. Muut ovat mennyt jo vuosipäiviä sitten kiertoon...


Tunikoita aloin käyttämään jo vuoden 2009 lopulla, mutta kunnolla ne tulivat käyttöön vasta talvella 2010. Sain myös ekan pöllötuotteen, se oli ruskea pöllöpaita. Se oli ihana, käyttäisin sitä vieläkin ellei mutsi olisi ajatuspäissään pistänyt sitä UFF-n lootaan. Talvella 2010 kävin elämäni ensimmäisessä valokuvaustyöpajassa.

Alkuvuoden olin wnb-pissis. Nenäblurreja, toppeja, ah-niin-ihania poseja ja isoja aurinkolaseja. Sekä tottakai niitä tunikoita. Ehkä tää oli se kuuluisa suojakuori, mua katos oli kiusattu aika ranskasti siihen aikaan. Se suojakuori piti nahkansa aina syksyyn asti, kunnes mut passitettiin epäonnisen hiustenleikkuun jälkeen parturille. Samaan aikaan mut erotettiin silloisesta yläkoulusta, koska olin niin pahassa kunnossa koulukiusaamisen jäljiltä. 

    

Kesällä samaa settiä, ko vuonna 2009. Liian paljastavia asuja, varsinkin Kroatian-reissun aikana. Missä mun housut, kysyi ja kysyy vieläkin tätä tyyliin kaikki. Nii-i, sitäpä miekin. Myönnä se, paidan alla oli pelkät bikinipöksyt ja palaneet olkapäät. Onneks kasvoin niistä ajoista.

      

Loppuvuonna tyylini muuttui radikaalisti. Hameet ja tunikat saivat jäädä, tilalle tulivat ruutupaidat, ruutufarkut ja nahkatakit. Tukkamalli pottatukasta poikamalliin emo-otsiksella varustettuna. Olin tuolloin itseasiassa hyvännäköinen, mutta enää en voisi kuvitella itteäni emolissuna. Ikinä. Pidin itteäni emona, mutta käyttäydyin ko lissu ja kuuntelin mm. Astetta, Apulantaa, Happoradiota ja Tehosekoitinta. Ai niin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.