Rock On

2018/01/25

Kyllä mie keinoni keksin
     
Uutta konetta tai koneen korjausta odotellessa. Nyt nää mun vanhat läppärit ovat käyttökelvottomia, joskin onnekseni tää suriseva pöytäkoneeni toimii. Sillä tulen tekemään nämä tulevat postaukseni, musani kuuntelen puhelimesta. Videontekouraa tää krässäys kuitenkin tulee haittaamaan toistaiseksi, koska tää kone ei toista ääntä. Kuvien muokkaus on kuitenkin se avain tähän hommaan.

Mua alkoi tympäisee tää ainainen sisällä mätäneminen, joten kävin pikaisella happihyppelyllä sen kameran kanssa jonka käyttö ei vieläkään luonnistu. Kuvista tuli vähän erilaisempia ko mitä olen kuvitellut, mutta näillä menköön. Iltapäivästä mennään taas sillä kuuluisalla sosekelillä, joten tää oli se last chance vähään aikaan. 

Joka päivä ja joka ikinen yö olen valvonut. En ajatellen sitä oikeaa, sitä ei ole tulossakaan. Sen sijaan, olen valvonut niin tietsikkani ko köhivän turpani takia. Hyviäkin puolia olen löytänyt tästä tilanteesta. Olen alkanut piirtämään uudestaan, muutenkin ko Tyttiksellä. Oikein nautin ko ProMarkerini ynnä muut paperille sauhuavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.