Rock On

2017/09/13

Tätäkään päivää emme helpolla unohdeta

Jos olet kauhun ja / tai halloweenin ystävä, mie suosittelen tätä tapahtumaa. Ite olen kiinnostunut kaikesta pelottavasta. Kaikki alkoi Pelkokertoimesta (jonnet ei muista) ja se levisi sitten pelottaviin ja karmiviin objekteihin. Jos saa sanoa suoraan, en pelästynyt juuri ollenkaan siellä niissä kauhukohteissa. Sen sijaan autoradalla pelästyin kameran puolesta ko joku osui täyttä vauhtia muhun. Ja ruumiinosieni - jos ne hajoaa ne eivät pahimmassa tapauksessa mee koskaan ennalleen...

En voi sanoa varsinaisesti pelkääväni ko harvoja asioita, enemmän se on inhon / vihan tasoista. Eniten pelkään piikkejä, ajatuskin niistä saa mut voimaan huonosti. Siksi käännänkin katseeni muualle huumedokumenttejen ja verikokeiden aikaan. En pysty kattomaan myöskään rikosdraamoja, koska niissä tapahtuvat kohtaukset ovat mielestäni liian pelottavia. Enkä kattomaan alas korkeissa paikoissa kovinkaan pitkään. 

Toisaalta pelkään myös kuolemaa ja ahtaita paikkoja. Nää lähinnä näkyvät siinä että olen vieläkin elossa ja siinä että vältän ruuhkabusseja ja -metroja niin paljon ko mahdollista. Jälkimmäisestä tulee mieleen tilanne valman-ajoilta ko olin menossa kouluun. Se dösä oli niin täyteen pumpattu ihmisiä, etten ole edes nähnyt missä kohtaa mentiin. Sain tästä kiitokseksi huonon olon loppupäiväksi. Tän jälkeen olen välttänyt näitä ruuhka-aikoja joitakin hätätilanteita lukuunottamatta.

Monet sanovat pelkäävänsä hämähäkkejä, reikiä, pellejä, nukkeja tai korkeita paikkoja. Mitä te pelkäätte, mitä suunnitelmia teillä on halloween-viikonlopulle? iik!Weekiä on jäljellä vielä sunnuntaihin asti, käykää kurkkaamassa Lintsille jos aikataulut vaan sallivat.

Kaikella rakkaudella;         
Odessa, Elida, Mara ja       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.