Rock On

2020/05/23

Ilmeellä vaikka sit väkisin   


Riekaleina, vaatteista alkaen. Tää viikko ei mennyt ihan putkeen. Mua on pommitettu ihan urakalla; mun ovelle on tultu ilman lupaa ja kaupustelijat yrittäneet soittaa sillä välin ko nukuin. On onni, että puhelimeni on äänettömällä 24/7, mutta kyllähän täähän mielenterveydelle käy. Milloin pää pettää niin, etten enää kestä olla omin pikku töppösin. Fake smile haisee, mut haiskoon. Olen ollut viime ajat todella väsynyt ja ennen kaikkea saamaton. En ole Kirsikkapuiston jälkeen käynyt ko pari kertaa kaupassa ja sitten täällä metsässä, mutta päiviä kestävä väsymys ei vaadi muuta ko yhden painostavan viestin. Tänkin photoshootin tein vain siksi, että mulla oli tylsää. En siksi, että olisin jaksanut mennä ulos, vaan siksi että mun täytyi. Tulipahan mieleen yks heinäkuinen ilta, jolloin mun piti mennä Kruunuvuoren huviloille. Olin silloin todella pahassa jamassa, sitä paitsi eksyin keskelle jonnekin pöpelikköön - enkä lopulta löytänyt niitä huviloita sinä päivänä koska kello lähenteli kymmentä ja puhelinkin tais olla jo latauksen tarpehessa.

Näitä matkalla kadotukseen- reissuja riittää. Kuitenkaan en tän asun kuvauspäivänä eksynyt, koska olen käynyt tuolla jo aikasemminkin. Kantsun seikkailu oli asia erikseen, löysin niin paljon kivaa kuvattavaa. Olin eksyä jo kerran, miksen jo kahesti. Oli pakko luovuttaa, ennen ko se oli leviämässä täysin käsistä. Osa grafuista paluumatkalla jäi ilman tarkempia kuvia, mut jääköön. Muuten oli kiva reissu, ämpärilistakohtia täyttyi ja pääsin koklaamaan ulkosalia. Bongasin Kaarelasta kirsikkapuun, ja silloin Kirsikkapuistopäivä oli sinetöity. Ei jäänyt vaihtoehtoja, varsinkin jo kylmää oli luvassa seuraavalle viikolle eikä kirsikankukat ole mitään pitkäaikaisia. (ja vihaan kylmää) Onneksi kylmänpolttava viima sittemmin katosi, torstaina tuli itseasiassa kuuma ohuin takki päällä.

Muuten olenkin tehnyt lähinnä TikTok-videoita, roikkunut mm. Tumblrissa ja Zepetossa musat kaakossa. Hyvät jutut ovat olleet pieniä ja tapahtuneet yleensä netin maailmassa. Ei näinä aikoina mitään matkoja, keikkoja tai ostarihengailuja harrastella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.