Rock On

2019/06/05

Mä vaan haluan puhua keikoista

*Lausu toi otsikko niin siinä Lutra Lutran kertsissä* Oisin voinut tulla aiemminkin, jos oisin jaksanut, mutta nyt kävi näin että tulin paikalle Miipan kanssa juuri sen jälkeen ko Olli August ja Dilemma lopettivat keikkansa, apostolin kyydillä. Näistä tunnelmista lisää alempana...        


Päiväni eka bändi oli Henna Emilia ja Houreet, joita olen nähnyt entuudestaan kerran Tavastialla. Huomasin muuten, että mulla ja Hennalla oli samat mekot! Arvaten oli pakko ikuistaa tilanne. Mun päähän on iskoutunut tällä hetkellä eniten Lutra Lutra, ja se onkin hyvä biisi. Ei muuten jää vikaksi kerraksi, koska tulen näkemään heitä myös ensi kuussa Musiikkitalon  terassilla. Mulla olisi ollut mahdollisuus nähdä myös Nosturissa, mutta huonon suuntavaiston ja maksullisuuden takia jätän väliin. No mutta kuitenkin, nään puolet heidän tän kesän keikoista. 

"Houreiden" jälkeen lavalle tuli rokkarit - eli The Milestones! Suhteellisen uusi tuttavuus - joten mun on otettava heistä enemmän selvää. Olette todella tervetulleita mun soittolistaan, varsinkin sen jälkeen ko he saivat mut tanssimaan niin että mut ikuistettiin jopa screeniin tanssimuuvejeni kanssa. Otin myös niin paljon kuvia heistä että mun oli vaikea päättää niistä ne parhaat otokset. Ja ihan ko ei olisi ollut jo tarpeeksi - koska mie ja mun komppikset päätimme ottaa yhteisselfiet tuon bändin solistin kanssa.

Sitten kello tikitti puoli kuutta ja Jiri Nikkinen astui lavalle yhdessä Liivit Boysin kanssa. Alussa esitettiin muutama Cliftersin biisi, jonka jälkeen alkoi alkuperäisten Beatles- hittilöiden esittäminen. Siitä sessiosta jäi vähemmän käteen ko edellisistä, mutta kivaa oli silti. Varsinkin ko setti päättyi todella hyvällä biisillä. Hey Jude on suosikkibiisini koko Beatlesin tuotannolta, ja vedin sen syvältä syrämmestä - niin ko mutsin synnyinseuduilla on tapana sanoa. En pystynyt tällöin edes kuvaamaan. 

Tuon jälkeen esiintyi Kalevauva.fi, jonka biisilöiden sanat ovat peräisin suoraan kansan suusta, Vauva-foorumeilta. Tuosta setistä jäi kanssa vähän kuvia, mutta enemmän biisejä. Kaupunkibiisit Vantaa ja Jyväskylä pääsivät ehdottomasti mun soittolistoille, ja Miipa sai uuden suosikkiartistin nieltäväksi. Kalevauva- fanit muuten, jos ei ole muuta menoa, niin jalkoja Stadin suuntaan - he esiintyvät tänään kaupunkikirjasto Oodissa klo 20:00 aikoihin. 

Illan päätti vanha tuttu Miljoonasade. Luulin vielä noin viisi vuotta sitten, että tuo bändi olisi ollut lopetettu lopullisesti. Katin kontit, samat teki niin ko esim. Suurlähettiläät. Mutta juuri heidän ansiosta mie sinnittelin valomerkkiin saakka. Harmi, ettei mulla ollut aikaa odottaa yhteisselfieitä, vaan piti keritä kauppaan. Mutta se oli kiva juttu se, että Miljoonasade toi mulle vanhojen suosikkejen lisäksi uusia biisejä listoilleni. Ruusunnuppu on yksi niistä. 
       

Jos mulla olisi ollut tarpeeksi lusikoita, olisin voinut mennä kattomaan myös Olli Augustia ja Dilemmaa. En mennyt, koska kuitenkin olette saaneet nähdä tarpeeksi puolituttuja räppäreitä (okei, lisää on tulossa tässä kuussa) ja kuitenkin eturivi olisi ollut vain täynnä pikkutyttöjä. Siellä olisi ollut myös Lakon Meet&Greet sekä lastenmusiikkia. Jätin nekin väliin, koska en seuraa juuri ollenkaan vlogeja ja kellonaika oli liian aikainen. Aamut ovat tarkoitettu nukkumiseen, ja siksi oonkin neuroottinen siitä, miten jaksan nousta ensi viikon aikana pariinkin otteeseen aikaisin. Voi mua, mihin mie taas ryhdynkään...

Poistuimme paikalta kyydillä, ilman kyytiä meillä ei ois ollu aikaa käydä kaupassa. Kiitos seurasta Miipa, Pertsa, Eli, Ode ja Jallu! Nähään Jokiuomanpuisto taas ensi vuonna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.