Rock On

2018/04/25

Nyt sitä ollaan levon tarpeessa


       

Tää viikko oli menoa ja vilskettä täynnä. Ja lisää on luvassa. Muutto muutamaa tuntia ennen tätä näyttelyä meni hyvin, kohta siirrän tavaroita täältä Tulivuoresta lähelle uutta mökkiä, joka on aika hyvällä paikalla. Vaikka muuton myötä musta tuli vantaalainen, niin silti olen sydämeltäni stadilainen. Metroon on noin kilometrin lenkki, mutta siihen oon jo Tulivuoren-aikojen myötä tottunut. Elän samassa kaupungissa nyt monien komppisteni kanssa, hip hurraa! Toisaalta hyvä fiilis kaiken tän ihanan sään takia, mutta samalla olen ollut himputin väsynyt. Tiedä sitten onko kyse siitä kuuluisasta kevätväsymyksestä...

Näyttely ei ollut niin laaja ko odotin, mutta mitä Ateneumin vaihtuvista näyttelyistä voimmekaan oottaa? Siellä on kokonainen kerros pyhitetty niille kuuluisille klassikoille, eli jos et ole nähnyt Miesflunssaa (eli Lemminkäisen äitiä) tai Itkevää enkeliä (eli Haavoittunutta enkeliä) omin silmin, käykää paikka läpi. Löysin tän näyttelyn joitakin viikkoja sitten yhdestä blogista, joka on täyttä kultaa. Otin selvää ja sitten oltiinkin jo porukalla paikan päällä. Ehkä odotin tästä samanlaista laajaa kokonaisuutta ko Kiasmassa.

Seuraavat päivät olivat sitä samaa mitä alkuviikkokin. Buukattu ja menorikas. Olen aika sanaton siihen mitä viime torstaina tapahtui, koska nyt molemmat pappani ovat toispuoleisessa. En puhu siitä sen enempää, mutta sanonpa silti koska kuulumisia tässä kirjaillaan. Toukokuun alussa puhun siitä ehkä lisää. Leffaan piti mennä, mutta koska fyffet menivät kledjuihin sekä muuhunkin ylimääräiseen ja haluan säästää tuleville viikoille - joten se leikki sitten meni vaihtoon. Se leffajuttu oli muutenkin vain niinsanottu suunnitelma B ja ihania ilmoja on käytettävä hyväksi, vai mitä?

Oon kaiken tämän myötä nyt totaalisesti poikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.