Rock On

2017/11/28

Joulukausi 2017 on nyt avattu
   
Tänään tuon teille kuvia Joulukadun avajaisista, jossa olin muutama päivä sitten Miipan kanssa. Nyt tuon osan tunnelmaa tänne. Mun edessä oli yks muuan muija, jolla oli joku salaliitto mua vastaan. Muuten reissu meni aika lailla täydellisesti, jos joitakin Makron teknisiä ongelmia ei lasketa.

Ohjelmisto oli erittäin lapsiystävällinen. Siina & Taikaradio, Räp-mummo Eila, Mikael Konttinen & kuoro, Joulupukki... niitä riittää. Tuttuja joululauluja riittää, oli War Is Overin suomikäännöstä, joulusikermiä ja En etsi valtaa loistoa... sekä tietty hahmoja Muumeista Kumminalleen. Koska jalat huusivat hoosiannaa kulkueen jälkeen, päätin mennä ansaitulle lounastauolle Forumin vakkarikahvilaan.

Itellekin syntyi tästä joulufiilis, vaikka sää ei ollut jouluinen enkä ole niitä intohimoisimpia jouluihmisiä. Mutta jopa mie oon huomannut että ai hitsi, joulu on vajaan kuukauden päästä...

Loppuvuodet tuppaa olemaan "vähän" kiireisiä...

2 kommenttia:

 1. Vitsi oot saanut hyviä kuvia tuolta! Mä olin siellä kans ja yritin kuvata, mutta aina joku onnistui peittämään kuvaruudun just kuvanottohetkellä :D Mut oon samaa mieltä sun kanssa, tuli ihanan jouluinen fiilis tuosta tapahtumasta :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaks kiitos kehuista, tokaks voihan kökkö ettet saanut kunnolla kuvia. Itelläkin alussa olin erittäin huonolla paikalla, mutta vaihdoin sitten paikkaa ja kannatti! Ainoa vaan että sitten mun ja Miipan edessä oli joku häiriintynyt ja vihaisen oloinen tyyppi jota sain vähän pelätä... muuten oli erittäin kiva (ja lapsiystävällinen) tapahtuma ja meen tonne kyl uudestaan ainakin jonakin vuonna!

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.