Rock On

2017/05/19

Pilviset taivaat ja Roihikan kirsikankukat

     
ASU: Ruutupaita & toppi: Gina Tricot, kengät: H&M, housut: hankittu käytettynä
(Eikä niitä kaupasta ostettuja saa enää mistään, koska niillä on ikää sen verran että...)


Ei, tämä ei ole yhteistyöpostaus.
Ei, tämä ei ole muuta ko suositus.

Kirsikkapuut ovat näyttämässä niitä parhaita puoliaan, samoin tekee lämpötilat mun pukeutumiselleni. Ei tarvi pukeutua pelkästään napapaitoihin, muttei tarvisi myöskään peittyä niihin toppatakkeihin vaan voi heilua ruutupaita ja huppari päällä sekä tennarit tai sandaalit jalassa vikisemättä siitä että on liian kuuma.

Selvisi, että Helsinki-päivän konsertin järjestää tänä vuonna Radio Suomipop, jota popitin varhaisteininä aivan sikana. Eikä Radio Aalto, niin ko edellisinä vuosina. Aika näyttää, menenkö sinne, olen vieläkin aivan rikki alkukuun tapahtumista. Eikä siellä ole The Rasmusta lukuunottamatta artisteja, joita haluaisin nähdä ja joita en ole ennestään nähnyt. Ja sitten nää edellisvuosien ikävät kokemukset eivät myöskään kerää hurrauksien aihetta. Lisäksi on tää uusi paikka.

Mutta oli mikä oli, menen Hanamiin tänä vuonna. Kolmatta kertaa. Tänä vuonna seura lieneekin varmaa, kutsuin Miipan yökylään luokseni jottei hän vaan tänäkin vuonna missaisi tätä ainutlaatuista tilaisuutta... ja mennään sinne kävellen, siksi opettelinkin sen reitin keskiviikkona ettei vaan eksyttäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.