Rock On

2016/09/14

Kolme raitaa ja vähän päälle

Jos mietit mistä kaupasta mie hankin vaatteeni, niin sanonpa vaan että, ne eivät ole mitään uutuushankintoja, päälläni oleva ruutupaita on neljä (melkein viisi!) vuotta vanha ja loput on saatu joko kirppikseltä tai sitten vaihtobileistä. Ja kuvaajana oli mikäpäs muukaan ko itselaukaisin kera manuaalisten asetusten ja muuntajalootan. Lähiaikoina olisi tarkoitus taas mennä katsomaan tarjoustarjontaa muutamista UFF-eista heti koulun jälkeen.

Löytyykö teistä kirpparivaatteiden ja itselaukaisimen käyttäjiä?

8 kommenttia:

 1. Ompa mukavia kuvia. :---) Ite en käy kovin usein kirpparilla ja harvemmin sieltä itselleni edes löydän sopivia vaatteita. Tänä kesänä kuitenkin löysin ittelleni parit jegginsit ja villapaidan! Mutta joo kirpparit on muuten tosi mukavia paikkoja ja niistä voi löytää vaikka mitä jännää.

  Ainiin! Tykkään myös sun blogin ulkoasusta kovasti. (:

  https://insomniacmoon.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Mä itte olen löytänyt kaikkea kivaa kirppareilta, vaikka välillä löytyykin kivoja vaatteita myös ns. normikaupoista. :3

   Kiitoksia. Tää ulkoasu on tehty suurella vaivalla. :)

   Poista
 2. omfg tuo pinkki kolmiraitatakki ja zombikisu- paita sopivat mahdottoman hyvin yhteen! :D Siulla on mahtava visuaalinen hahmottelukyky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopiikin. Tiiän sen itekki, mutta kiitos. :) Sie olit muute messis ko tota kissapaitaa hankittiin. :'3

   Poista
 3. Oi miten kauniita kuvia! :)

  http://matildanieminenmusic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. :) Jos kirpparille joskus eksyn ja löydän hyviä sopivia ni toki shoppailen, mutta hieman ahistaa nämä pienet ahtaat hyllyvälit ja ihmiset. Samat kuteet olleet kaapissa jo useita vuosia, mutta tässä alkanu puhalteleen vähän muutoksen tuulia niin kahtoo että tuuleeko niin että vaikuttaako kaapinki siältöön :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kirpparit (etenkin UFF) ovat tilavia verrattuna yhteen Kaisaniemessä sijaitsevaan Eurokauppaan verrattuna. Munkin kaapissa on joitakin vaatteita, jotka eivät vaan eksy koskaan mun päälleni. Pieni kämppä ja pienet vaatekaapit ovat tosin antaneet syyn hardcore-luovutukselle.

   Muutoksen tuulia tää vuosi todellakin on tähän mennessä ollut osaltani. :'D

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.