Rock On

2018/09/23

Redi on nyt "redi" ostoshysteerikoille


 

Usko mua jos sanon että Redi on vähän erilaisempi ko monet muut ostarit täällä Stadissa. Tavallaan hyvällä, tavallaan huonolla... mutta nyt asiaan. Ekan kerran kävin siellä melkein heti ovien avattua, varttia yli yhdeksän aamusta. Mun purkautumishuoneeni on muuten nykyään aika lähellä tuota uutuusostaria, joten arvaten en voinut vastustaa kiusausta. Sen jälkeen olen käynyt siellä pariin otteeseen. Avajaisten kunniaksi pohjakerroksessa esiintyi mm. Ricky-Tick Big Band, joka oli mulle uusi tuttavuus. Hyvää settiä (tosin miehän miltei aina sanon näin, 90% nähdyistä bändeistä ja artisteista ovat hyvää settiä) ja harmikseni näin vain puolet siitä setistä. Niin tätä mun tuuria, mut joo. Kyseinen bändi muuten julkaisee ensi viikolla uuden albumin - eli jos kiinnostuitte RTBB-stä, käykää kuuntelemassa! Tää on btw näitä yksi näistä Palefacen prokkiksista. 

Nyt itse ostariin. Ehdoton miinus on sokkeloisuus. Erittäin huono juttu tällaiselle olemattoman suuntavaiston omistajalle, joka tarvii Google Mapsia jo tyyliin kotikadullaan. Olen eksynyt lukemattomia kertoja mm. etsiessäni oikeaa metrolaituria tai kattopuistoa. Haluamien kauppojenkin löytyminen oli kovan työn takana. Mutta sokkeloisuudesta huolimatta kahden kolmen käynnin jälkeen mun muistikuvat muistavat millaisesta ostarista on kyse. 

Kovan työn takana löytyy myös nämä boonukset, plussat, ynnät... rakkaalla lapsella monta nimeä. Harvassa ostarissa on kattopuisto, joka tosin oli aika kliininen makuuni. Kuitenkin toikin puisto oli viihtyisä Jätkäsaaren Verkkokaupan vastaavaan. Mutta ei toi todellakaan voita niitä oikeita puistoja, mitä esim. Aarrepuisto, Kirsikkapuisto ja Japanilainen puutarha edustavat. Ehei. Mutta siksi en kutsukaan näitä kattopuistoja pelkiksi puistoiksi. Toinen, tai toiset, plussa ovat kauppojen ja kahviloiden laaja valikoima. Olen tavalla tai toisella löytänyt jo lempikauppani, kaikesta tästä labyrinttiefektistä huolimatta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.