Rock On

2018/07/30

Pieniä kommelluksia ja vähän muutakin

Mun piti tulla päivittämään siitä yhdestä ikimuistoisesta keskiviikkopäivästä, mutta kuvien ja muistin puutteessa se jää myöhemmäksi. No mutta, selittelyt sikseen ja asiaan!

   

Perjantai 13. päivä mentiin Trogiriin. Sekin mesta on koluttu viimeksi ties milloin, mutta tuttu se tosin on ennestään. Tultiin sinne veneellä. Kommelluksilta ei voitu välttyä, mutta muuten päivä oli aika tavanomainen kiertelypäivä. Jos kuitenkin Trogiriin joku päivä meinaat tulla, kiertele vanhaa kaupunkia ja jos massia riittää niin: varsinkin kustomoitujen t-paitojen tilanne on parempi ko esim. Splitin bazaareissa. Pikku vinkkinä vaan, että Splitin lentokenttäkään ei ole kaukana Trogirista. Sain huomata tän peräti kahteen otteeseen tän reissun aikana. 

Seuraavana päivänä mentiin Soltaan. Viimeksi kävin Soltan saarella 11-vuotiaana, eikä se reissu mikään glorinen ollut. Ja tänkin alku oli samaa tasoa. Koska olin kiukkuinen keskeytetyistä yöunista johtuen, päätin nukkua ekan kolmanneksen. Sitten löysin rantakahvilan, ja päätin jäädä sinne koska lähiranta oli kivinen ja pallokalojen täyttämä. "Paulin rantabaari" tarjosi mulle mukavaa ajankulua pienestä kielimuurista huolimatta. Palmujen pituudesta päätellen Necujam on suhteellisen uusi turistikohde. Ei se pikkukylä mikään kuvauksellisin paikka ollut mutta kiitos mainitsemani rantakahvilan uima-altaan ja lähettyvillä olevan ravintolan, viihdyin siellä paljon paremmin ko vuonna 2008.

2 kommenttia:

  1. Toi Wake up on valloittava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se tunne ko skulasin vasta nyt mitä sormista tuleekaan mieleen... *miettiläs emoji*

      Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.