Rock On

2018/07/17

Omistettu Omisin kaupungille


   

Omis on mesta, jossa on käytävä vähintäänkin joka kerta, ko Kroatiaan eksyn. Eikä sitä ole voitu missata tänäkään vuonna. Jos olet kalan tai muitten merenelävien ystävä ja mietit reissua Kroatiaan, suosittelemme faijan kanssa tätä kaupunkia. Tää mesta on pulloillaan hyviä ravintoloita, jotka ovat merenelävävoittoisia. Ja vaikka et söisikään kalaa tai muita mereneläviä (kuten allekirjoittanut), suosittelen tätä mestaa silti, vaikka ihan vaan kokemuksen ilosta. Tän mestan erottaa Splitistä ainakin se, että koko tämä kaupunki on rakennettu vuoriston juureen. En ole ottanut selvää vuortenkiipeilymahdollisuuksista, mutta jos aikaa ja jaksamista riittää, niin vuortenkiipeily on varmaankin mahdollista.

Niin ko aina, tämäkin kaupunki tarjoaa mun kaltaisille turisteille elämyksiä. Sukellusvene (jossa käytiin tällä kertaa), rafting (eli raftaaminen, yksi veneilyn muoto jossa kävin puolestaan seitsemän vuotta sitten) sekä useat mahdollisuudet laivailumahdollisuudet ruokailuineen ja parin pysähdyksen kera (tääkin on koettu, kahdeksan vuotta sitten. Se reissu oli mennyt osaltani aika nolosti), eli toisin sanottuna kävin vesi- tai merivoittoista. Usko mua, ne ovat kokemuksensa ja hintansa arvoisia. 

Ja mitäs muuta? Ulkona käräytin itteni kolmannen kerran tänä kesänä koska rannalla missä oltiin, ei ollut melkein mitään mahdollisuuksia varjossa olemiseen ellei sitten ole halunnut jäädä kauas rannasta. Enkä mie jumalauta haluaisi jättää omaisuuttani täysin armoille. Tätä päivää varjosti kameran tekniset ongelmat. Tuntui että kaikissa kameran linsseissä olisi jotain sontaa. Vastaus: Vika oli rungossa. Muuten päivä oli mahtava ja menorikas. Ei, en löytänyt tuliaisia. Melkein tosin löytyi, mutta olin epäröinyt liikaa ja siksi tuliaiset jäivät tältä erää ostamatta. Ilta päättyi omatoimiseen laulukonserttiin, koska rakastan laulamista. Mietin vaan, että miksi Kroatiassa ei vieläkään ole niitä kuuluisia karaokemestoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.