Rock On

2018/07/05

Olin Osalliseksi Narinkkatorin yllätyskeikalla


     
Kävin tän kuun alussa Osalliseksi -festareilla. Kerkesin jo sopimaan viime kuussa muuta menoa, jonka kanssa onneks sain sumplittua.

Ex-Pistolsia en kerinnyt kuvata, koska he esiintyivät niin aikaisin. Tosin kyseessä oli vaan jonkinsorttinen tribuuttibändi Pelle Miljoonalle ensimaun perusteella. Roudaustauoilla jauhattiin kaikkea ehkäilystä ja muista seksuaalisista jutuista, sen kunniaksi koska Stadi päätti antaa mahdollisuuden ilmaiseen ehkäisyyn kaikille alle kaksvitosille. Asexuaalina en tosin tarvi ehkäisyä, koska kokemuksieni takia olen selibaatissa. En luota ehkäisyvälineisiin tarpeeksi enkä halua lapsia. Mutta muistoksi tuli pari sateenkaaripinssiä.

Kolmas kerta toden sanoi, totesin ko Kalevauva.fi tuli lavalle. En päässy näkemään heitä Taiteiden Yössä enkä Myyrmäen montussa, mutta Narinkkatorillapa näin. Oivalliset sanoitukset, niin ko heille sanoin. Sain tietää myös vantaalaisen tervehdyksen, se oli hyvä tieto mulle sinne vastamuuttaneena. Muistoksi siitä keikasta jäi useiden muiden kuvien lisäksi yhteiskuva heidän kanssa. Seuraavaksi lavalle tuli Seksihullut. Ajattelin Seksihulluista aivan toisenlaista mitä lopulta sain. Hyvää settiä he veti ja hoidin heidän tuotantoaan soittolistoille, varsinkin niihin punk- ja eläinaiheisiin. Koska Gorilla tavataan.

Session päättivät KUUMAA, AK ja Töölön Ketterä. KUUMAA -yhtyeeseen tutustuin alunperin Neean blogissa. Kuumaan setti paljastui aika hyväksi setiksi. Otin Kuumaan solistin kanssa yhteiskuvan, kiitokseksi hyvästä show-sta. AK oli ihan tuntematonta settiä enkä tiedä tulenko kuuntelemaan heitä ainakaan vähään aikaan. En tiedä mikä AK-ssa oli pielessä, mutta ei sitä kaikkea tarvi tietääkään. Töölön Ketterällä oli sama kohtalo ko Kuumaalla. Hyvää settiä, vaikken kerinnyt kuuntelemaan heidän tuotantoaan entuudestaan. Meno oli kieltämättä pirun kuumaa aina siihen saakka kunnes pistettiin kiskat kii.

2 kommenttia:

 1. Mä näin ja kuulin ensimmäisen kerran Töölön Ketterää Provinssissa pari viikkoa sitten ja tykästyin kyllä myös, ihme kyllä, koska yleensä en hirveästi tuon tyyppisestä musiikista tykkää :D Kalevauvasta kuulin ensimmäisen kerran vasta suunnilleen kuukausi sitten, enkä itekään ymmärrä, miten en ollut aiemmin kuullut heidän musiikistaan :D Upeita kuvia jälleen kerran!

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (jälleen kerran) kehusta ja kommentista! :)

   Ite tosinaan kuuntelen konevoittoista, räppiä ja aggressiivista musaa, jonka takia mun oli otettava selvää Töölön Ketterästä. Tajusin yhden tiedonhakureissun jälkeen, että tuon on oltava hyvää musaa. Ja hyvää settiä se oli, varsinkin ne menevämmät kappaleet.

   Mä kuulin Kalevauvasta jo silloin ko niiltä ilmestyi tyyliin vasta yksi single.

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.