Rock On

2018/06/25

On se välillä kiva leikkiä turistia kotikaupungissaan


Kuvat musta © Miipa


Näin kesäkuun alussa ensimmäistä kertaa sitten lapsuuteni näitä pollarihevosia. Edellisestä kohtaamisesta onkin sitten jo 11 vuotta, jolloinka näin niitä silloisen kotikouluni kentällä. Ne ihanuudet tulivat silloin vierailulle. Nyt ne tulivat ylläripyllärinä Steissille. Olihan se momentti ikuistettava, koska tiedä sitten milloin nään heitä seuraavan kerran.  Myöhemmin päivästä mentiin sille samalle paikalle, jossa otin vuoden 2016 parhaat päivänasushotit. Samalla pääsin kokeilemaan makroani.

Väliin on mahtunut Alppiruusupuistoa, keikkoja, ikäviä fiiliksiä pään sisällä. Ne kolme viikkoa, täynnä vihaa ja pettymyksiä pienistä asioista. Lopulta romahdin Itiksessä, jolloin kaikki seinät kaatui muutenkin päälle. En sinä päivänä nähnyt mitään valoa tunnelin päässä, joten menin tyhjin käsin takaisin mökille. Vähillä voimillani menin kauppaan seuraavana päivänä, koska muuten olisin jussina syönyt vain kynsiäni ja kuivamuonaa. En saanut mökille vieläkään verhoja, joten se sonta jäänee ensi viikon iloksi koska puljut kerkesi menemään jo kiinni. Hyvä minä.

Muutama viikko pollareista myöhemmin menin kuvaamaan Espan kukkasettiä. Niitä ei ollu niin paljon ko ootin, joten otin lungisti Kauppatorilla. Torilla tavataan, jätskiä syöden, lokkeja kuvaten. Osa lokeista oli jopa verkon sisällä, koska lokithan ovat anarkisteja - ei niitä verkot tai muutkaan ansat pysäytä. Ostin jätskin lisäksi aprikooseja ja mansikoita, joista jälkimmäisiä sitten syötiin yhteisvoimin Misellen ja Miipan kanssa. Ja sitten ko mulla oli vieläpä kamera kaulassa, kävisin ihan turistista. Sitä mie tosin oonkin lähiviikkoina...

Juhannus meni lungisti sisällä. Ei ollut hyvää syytä eikä säätä mennä pihalle. Ja sitten ko koko kesäkuun alku meni enemmän tai vähemmän ulkona, niin oli korkea aika lepoon ennen tulevaa reissua. Heinäkuun alun postaukset tulevat kuitenkin ajastuksen ansiosta normaalisti, eli mitään pitkää taukoa ei ole luvassa tälläkään kertaa. Kommentteihin vastailen sitä mukaa ko kerkiän siellä koneelle.


10 kommenttia:

 1. Nättejä kuvia! :-) Ja postaukseen mitenkään liittymättä mitä fonttia käytät postauksissas yms?

  http://insomniacmoon.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :)

   Fontit vaihtelee fiiliksen mukaan, mutta leipätekstinä on tällä hetkellä on Quicksand, otsikoissa Amatic SC ja bannerissa puolestaan Super Natural. "Allekirjoitus" postauksissa on mun omaa käsialaa.

   Poista
  2. Poistin edellisen viestin tietämättömästä syystä, mutta kiitoksia. :--D Yritin vaihtaa toisen blogini fonttia, mutta se ei onnistunut. Käytin postauksesi Koodaa ko Mirette (http://miretenmaailma.blogspot.com/2016/12/koodaa-ko-mirette.html) fonttikoodia, mutta mitään ei tapahtunut.

   Poista
  3. Voi harmin paikka! Siellä sun ulkoasussa on sitten näköjään joku ylimääräinen koodi, mikä pitää poistaa. Pienilläkin asioilla on merkitystä, sanotaan. Ja näissä asioissa sillä todellakin on merkitystä. Nimim. monen monta yötä vietetty koodejen ansiosta veren, hien ja kyyneleiden keskellä.

   Poista
  4. Voi ei. D: Poistin eka yksitellen koodeja ja sitten kaikki kerralla paitsi tuon fonttikoodin, mutta silti mitään ei tapahtunut. En nyt tajua että missä oikeen mättää, oon ihan sukka näiden asioiden kanssa.

   Poista
  5. Sitten on ehkä parempi aloittaa puhtaalta pöydältä. Itekkään en ole ammattilainen, vielä. :D

   Poista
  6. Niin voi olla. Täytyy kattella, jos tässä lähiaikoina jaksais alkaa säätämään noitten kanssa. :D

   Poista
  7. Jeps. Itellä auttaa myös se, että otan muutaman päivän breikin. Koodaaminen on aika pikkutarkkaa, aikaa vievää ja puuduttavaa, joten niitten kanssa kantsis leikkiä ajan ja voimien kanssa. :)

   Poista
 2. Mä en oo varmaankaan ikinä nähnyt poliisihevosia "luonnossa", mutta sun ottamien kuvien kautta niitä kelpaa katella <3 Oot ihan mielettömän hyvä kuvaaja, jäin lukijaksi!

  https://mietinsinua.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sullekin joskus tule mahdollisuus nähdä heitä livenä.
   Kiitos, ko tykkäät!

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.