Rock On

2018/05/07

Vaihteeksi vähän koirakuiskintaa


      

Viime viikolla oli Kansainvälinen Koiranpäivä. Se tuli yllätyksenä ainakin mulle, vielä pari päivää aikasemmin olisin vaan tärkeän tapaamisen jälkeen mennyt tekemään konehommia. Nyt siitä tulikin yksi niistä monista menoa ja vilskettä -päivistä, ja siksi tää päivä vei multa viimeisetkin mehut. Seuraavat pari päivää oli pakko järjestää vapaapäiviksi ja osittain tästä syystä jää Naisten Kymppi väliin. Onneksi on tulossa kevätkesälle ja kesälle muita reissuja. 

Yksi tuttuni oli myös paikanpäällä. En kuitenkaan huomannut häntä ja olin siellä aika vähän aikaa, osittain siksi että olin liian vähissä varustuksissa ja toistaalta myös siksi että mun oli pakko pyörähtää pizzalla. En kerinnyt syödä, toisaalta ei olisi tehnyt mielikään ennen keskipäivää. 

1) Jos ens vuonna Rosmariini on vielä elossa... 
2) ja jos samankaltainen tapahtuma järjestetään...
...niin ois kiva että se tulisi. Saas nähä kuinka käy, se kuitenkin on jo vanha ja väsynyt koiramummo.

Kerkesin olemaan paikan päällä vaan noin pari tuntia. Silti mie pidin tästä tapahtumasta enemmän ko Koiramessuista, johtuen siitä että sain lopulta fudut sieltä. En kuitenkaan saanut Messukeskukseen banhammereita, luojan kiitos. Tietenkään ko kävin Reaktorissa pari kuukautta sitten ja ne mokomat oli siellä.

Hyvän tekstin aikaansaamiseksi vaaditaan aikaa. Niin tässäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.