Rock On

2018/05/25

Raitapaita kirsikankukkien keskellä


    

Nää lämpimät ilmat herättivät mut henkiin, ja vähään aikaan ei ollut päiviä jolloin olisin pelkästään ollut sisällä. Koko kesäaika on mulla hektistä aikaa useiden ilmaistapahtumien ja lämpimien ilmojen takia. Ei täällä blogimaailmassa meinaa pysyä perässä ko löydän itteni kuvaamasta päivästä toiseen vaan uutta materiaalia. No, mikäs siinä - on se parempi ko tyhjät varastot.  Koska kirsikankukat ovat ilmiö, joka saa mut karkureissulle mökiltä joka vuosi. Tällä kertaa ne värjäsivät jopa fledani väreillään. Valitettavasta syystä en päässyt viime vuonna Hanamiin ja oon siitä vieläkin vähän katkera. 

Ei tullut sadetta vaikka sitä niin povattiin alkuviikosta. Hanamissa oli kivaa, vaikka vähän myöhään sinne tultiinkin. Ihan hyvä vaan, kukkia sinne tultiinkin ihastelemaan. Niitä vähäisiä, suurin osa ko rapistui maahan lauantaihin mennessä. Yksi lajike tosin ei vielä ollut ko nupuillaan, joten sori vaan - niistä ei heru kuvia. Niin ko arvelinkin, Tiitu oli mestoilla. Värvättiin sitten Miipan kaa sinne leirille, jossa oltiin iltaan saakka Mara seurana. Myös muita oli, mutta nimet unohtuivat jo. Lähellä Kirsikkapuistoa kuvasin myös materiaalia ekaan postaukseen - mutta ikävä kyllä mehut loppui kesken enkä tiedä oliko silloin kirsikankukkia vaiko ei.

Nykyinen blogini täytti vastikään neljä vuotta. Neljä vuotta sitten en olisi uskonut että nyt olen tän julkisen valokuvapäiväkirjani kanssa vielä pystyssä - ja vielä ahkerasti päivitettynä. Ilman tätä paikkaa mulla ei olisi kunnon paikkaa mihin julkaista näitä otoksia. Ilman tätä paikkaa mulla ei olisi paikkaa jonne purkaa tuntemuksiani. Tosin nykyään kurjimmat tuntemukseni ovat nykyään toisaalla, lukkojen takana. En halua että kuka tahansa lukee siitä että "voi helvetti, taas mulla on se ja se ja se..." - se ei käy itelle että purkaisin omalla naamalla ihmissuhdeongelmia. Nää neljä vuotta välissä kasvattivat mua, tavalla tai toisella.

Kaikella rakkaudella,
Miipa, Tiitu, Mara, muutama Tiitun tuttu ja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.