Rock On

2018/05/11

Nyt on kirkkaita värejä luonnossakin


         

Nää kuvaukset ehkä ovat, ehkä eivät, viimeiset kuvaukseni Itiksenraitilla. Sillä kesän aikana aion asettua kodiksi uudelle mökille - ja se tarkoittaa uusia maisemia! Lisäksi kohta entisen mökkini jokainen oikoreitti on periaatteessa nyt työmaata, jokaikinen puu ja muu luonto pistetään sileäksi. Sinne tulee uusia asuntoja, niin ko olin spekuloinnut jo viikkojen, tai no kuukausien, päivät.

Nää säät ovat niin ihanat, etten malttaisi olla sisällä. Mun on siitä huolimatta kerättävä voimavaroja, koska tuttuun tapaan mä olen pidennetyn viikonlopun menossa. Vasta tiistai-iltana voin seuraavan kerran istahtaa tänne mökille. Hanami lähenee kovaa vauhtia, mutta taitaa käydä samalla tavalla ko pari vuotta sitten - kirsikankukat ottavat varaslähdön ja kukinta on aikalailla finito Millan-päivään mennessä.

Nää kledjut ovat aika kivat. Mahdollisesti toteutan ainakin osan asusta Maailma Kylässä -festavaaleilla. Koska miksei, olenhan tässä aika fashionista. Näytän näissä omasta mielestäni maailmankansalaiselta, jota tosiaan olenkin - moneen otteeseen jopa maininutkin. Trumpetit olivat kuumaa kamaa varhaislapsuudessani, kuten myös farkkutakit ja choker-topit. Ei näitä silloin ollut ko mie omaa nuoruuttani elin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.