Rock On

2018/04/10

Ennen keräilin pulloja, nyt muistoja


            

Rutiinit ovat tärkeitä, ja lepopäivä vailla mitään oikeita kontakteja on vain yksi niistä. Ilman lepopäiviä, musta tulee zombikisu joka on peruskouluikäisen mun tasolla. Nyt niistä lepopäivistä jok'ikinen meinataan riistää multa. Sitä en aio hyväksyä.

Mutta ei siitä sen enempää, koska olen kattonut kaikki Kiasman näyttelyt Tottelemattomuuskoulusta alkaen. Kävin siellä tällä kertaa itteni kaa kahdestaan ja siitä sitten mennään huolella aiheeseen. Kakkoskerroksen näyttely ei ollut yhtään mielenkiintoinen, joten aion skipata jatkossa sen huolella. Tavallaan hyväkin juttu, koska muuten en olisi kerinnyt kattomaan kaikkia - kello oli jo aika myöhä ko sinne ilmaannuin. Kolmos- ja neloskerroksen näyttelyt sen olivat kivoja, että käyn niitä kesemmällä kattomaan toistekki. Sitten ko se vitoskerros saa niitä töitään... nyt siellä on aikamoinen työmaa

Aiemmin päivällä komppikset piristivät mua, tylsän arjen elänyttä allekirjoittanutta. Ihmenelosten kera siellä ja kylillä viiletettiin huolella, ennen ko palasin mökille - pienelle pyörähdykselle. Oli kiva päästä kylille. Melkein jo eksyin niille kulmille, josta ennen joka keskiviikko ja perjantai keräilin pulloja sekä pirtelöitä. Nyt keräilin sieltä vain kuvia kahdeksan gigan muistikortille. Ne eivät paljoa tilaa vie.

Viikonloppu - se oli mökillä kaaos. Siitä ei puhuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.