Rock On

2018/03/30

Vituiks meni niin ko Jeesuksen pääsiäinen

       

Sori tuosta otsikosta, mutta tähän lauseeseen voin tiivistää tän hetkisen fiiliksen.

Menen vaan alaspäin ja alaspäin. Itteänikin suorastaan huvittaa kaikki nää kasaantuneet vastoinkäymiset, joita sataa ko Esterin perseestä. Osasta voin syyttää ainoastaan itteäni, ko en kuunnellut järkeäni ollenkaan. Menin toisinsanottuna täysin tunteiden siivittämänä, huonolla tuurilla mulle olisi voinut käydä samalla tavalla ko viime toukokuussa. Nää kuvatkin otin ollessani ns. riekaleina. 

Niin ko Pärstälootassa kerroinkin, mulla ei ole mennyt kovinkaan hyvin tällä viikolla. Varsinkin alkuviikko meni hämärän peitossa, ja nyt ollaan sitten tässä pisteessa. Ajoin itteni loppuun ja seurauksena on yks rikkinäinen puhelin, kadonnutta omaisuutta ja monta kurjaa yötä. Ei, tää paska ei ees oo aprillia. Kyllä, keväisin mulla on usein ns. depressiokautta. Sitä taistelua se on ollut jo monen vuoden ajan. Alkuviikosta mun olisi pitänyt hakeutua hoitoon. En mennyt, ja nyt sitten sain ns. maksaa tästä. 

Opettelun varaa on, rutkastikin. Olen kohta saamassa uuden mökin, jonne en voi kuitenkaan kotiutua ennen ko saan uuden puhelimen, kortit ja läppärin. No mutta, kaikesta huolimatta viettäkää hyvä pääsiäinen (ja aprillipäivä, hehe). Itekki yritän selvitä siitä, päivä kerrallaan -metodilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.