Rock On

2018/03/12

Raitapaita vanhoissa verhoissa


       

Saanko esittää: Vuoden ensimmäinen päivänasu! No okei okei, hiihtolomaviikollakin oli jonkunkaltainen päivänasu, mutta emmää sitä varsinaisesti laske päivänasuksi, johtuen kuvien vähäisyydestä. Eräänä sunnuntaina kävin kuvaamassa ko aika kävi pitkäksi. Iän ikuinen puhelimella leikkiminen on loppujen lopuksi aika tylsää... samalla reissulla kuvasin vähän muutakin josta lisämateriaalia seuraavassa postauksessa.

Kledjut ovat totuttuun tapaan kierrätysmateriaalia tai alennuksesta laillisesti nyysittyä. Tän viikon aikana aion aloittaa kevätsiivouksen. Aloitan vaatekaapista, koska ne tuhottomat vaatekasat ovat syy siihen miksi elän niin sisäisesti ko ulkoisesti kaaoksen keskellä. Samalla mun pitäisi vähentää vaaterytkylöissä käyntejä tai vähintäänkin niistä osteluja. Saas nähä miten onnistuu, tosin ostelen jo nyt vähemmän kledjuja ko vielä parisen kolmisen vuotta sitten. No, ainakin edistystä on tapahtunut. Luopumisen tuskaa löytyy, vaikka mulla on jo puolitoista urheilukassillista kledjuja ja vähän korujakin odottamassa uusia omistajia. Lissää tulloo varmana, mun pitäis vaan jatkaa kaiveluja. 

Mut siis muutenkin, suoraansanottuna mua naurattaa kaikki tää itsensä peilailu, mutta nykymaailma onkin niin minäminäkeskeinen että oksat pois. Puhumatta kaikki tää kulutushysteria hulluinee päivinee ja mustine perjantaipäivinee jolloin porukka suorastaan tönii toisiaan jotta sais sen merkkiuntuvarotsin viidelläkympillä. Kaikki rynnivät paikasta toiseen, tuntuu välillä että jäisin niitten suurien jalkojen alle. Kysynpä vaan, onko heillä oikeesti kiire vai onko kiire ei mihinkään, Dannyn Kuusamo -kappaletta lainaten. 

Tulipahan vaan mieleen ko on taas nää ns. "alennuskaudet" menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.