Rock On

2018/02/10

Tyylimatka, osa kolme: Talvet poikatyttö, kesät vähän tyttömäisempi


Nyt siirrytään kolmanteen osaan, jonka tyylin kulmakivet olivat erittäin riippuvaisia vuodenajoista. Talvella olin poikatyttö, kesällä en, keväällä olin emolissu, syksyllä täys tomboy. Keväällä ja syksyllä taas jotain siltä väliltä. Eniten pidin syksyn tyylistä.

Vuosi alkoi niin että ulkona oli kylmää ja lumista. Mutta mihin mie pukeuduin? No nahkatakkiin, huppareihin, leggareihin ja skeittikenkiin tottakai. Joskus leggarit korvautuivat pillifarkuilla, tai pitkän paidan ollessa päällä joskus myös sukkiksilla. Tää oli se aika elämästäni ko palelin mieluummin ko puin lämpimästi.  

Kevättalvella ja keväällä käytin leggingsejä housuina. H o u s u i n a . Missä Mia olit ko järkeä jaettiin? Olisit laittanut ees shortsit päälle, mutta eeeei. Ja paitana tottakai joku trikootoppi tai kaks. Ja kenkinä olivat keväällä ne kuuluisat crocsit, mitä olin käyttänyt jo elämäni viimeiset neljä-viisi vuotta. Ja tästä tuli mieleen että edellisissä osissa unohdin mainita ne pirskaleen crocsit, jotka olivat vakkarikenkiäni vielä keväällä. Sitten ko ne kukkakehvelit hajosivat, säästin loput saunakengiksi. Toisaalta pukeuduin johonkin Cybershopista tms. ostettuun t-paitaan. Myös muut printtipaidat olivat se juttu.
Kesällä leggarit muuttuivat perseenpaljastusshortseiksi. Ilman sukkiksia tms. alla, ja kenkinä flipflopit joita oon suosinut jo yli puoli elämää joka kesä. Kuitenkin viisastuin sen verran etten enää kulkenut ilman housuja. Paidat olivat niitä samoja toppeja mitä viljelin jo alkuvuodesta. Muita melkein käyttänytkään, koska ulkona oli muistaakseni aika lämmin. 
   

Syksyllä olin poikatyttö, housut olivat lököt tai pillit, paidat olivat useimmiten t-paitoja (joo just ne Cybershopin!) tai toppeja ja mua koristi lisäksi ruutupaidat, hupparit ja H&M-n halppisbootsit, jotka hajosivat jo muutamassa kuukaudessa. Vaatekaappini rakastetuin paita oli se Kroatian-reissulta löydetty hymiöpaita, joka on vieläkin mulla tallessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.