Rock On

2018/02/27

Allemme saimme haaveiden laivan


     

Kevättalvi kolkuttaa ovella, vaikka siltä ei lämpötilojen perusteella näytä. Pakkasta yli 10 astetta, lähellä 20 astetta. Mutta aurinko porottaa, joka mahdollistaa hyvien kuvien ottamisen. Sanoja ei ole paljoa tarjolla, mutta kerron viime viikosta lyhyesti. Kävin kampaajalla, se toi mulle kivan short bob -tyylisen polkan. Kävin myös Reaktorissa, mutta siitä tapahtumasta olen kasvanut jo yli-ikäiseksi. Kaksi päivää myöhemmin kävin WeeGeessä, ja se sai mut leikkimään ninjasoturia. Kaarevan seinän takia.

Instagramia seuraavat tietävätkin, että molemmat kamerat ovat nyt back in action. Mitäs ajattelette, oisko pieni Instagram Story-katsaus paikallaan?

4 kommenttia:

 1. Oot kyllä muuttunut eduksesi. Hiukset sopii sulle! Aurinko lämmittää vaikka kylmää onkin. Kevät ja kesä tulevat kyllä kun maltamme odottaa. ����T: Katri ��‍��

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja kuvia ja noi uudet hiukset sopii sulle! :) Tää ei liity mitenkään itse postaukseen, mutta tuli mieleen että miten blogiin saa tommosen erilaisen rullakoodin (siis millä saa selattua sivua alaspäin)? En tiedä ton rullakoodin oikeaa nimitystä joten en ole itse pystyny etsimään Googlen ihmeellisestä maailmasta apuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiseksi, pahoittelut myöhäisestä vastauksesta!

   Toiseksi, kiitos kehuista!

   Kolmanneksi, "rullakoodin" eli kursorin ääreen. Alla olevasta linkistä kohdasta "Kursorin värin muutos, lisäksi voit halutessasi hyödyntää muitakin ominaisuuksia ja koodeja halutessasi.
   http://miretenmaailma.blogspot.fi/2016/12/koodaa-ko-mirette.html

   Neljänneksi, toivottavasti kelpaa!

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.