Rock On

2018/01/20

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan


            
Elämä antoi mulle rutkasti kirpeitä sitruunoja tässä viime aikoina, 
mutta myös otettuja tai löydettyjä kuvamateriaalia.

En pyydä anteeksi sitä etten jaksanut mennä ns. kunnon kuvausreissulle. Mulla ei ollut mitään intoa eikä oikein asiaakaan. Mun oli pakko kasata päätäni, koska olo oli vaihteeksi tosi kurja. Heti herättyäni tiistaina olin erittäin hajamielinen, siitä tiesin etten tule tekemään tällä viikolla myday-videota. Tuskin kukaan haluaa kattoa kiukuttelua ja iänikuista valittamista. Sama pätee bloggaamiseenkin. Olin yksinkertaisesti erittäin väsynyt, olin levon tarpeessa. 

En ole vähään aikaan myöskään postannut luontokuvia. Päätin mennä noin 10 minuutiksi pihalle kuvaamaan lunta ja bokeh-valoja. Niin ko arvaattekin, vain ne lumikuvat sopi näitten muutamien tb-kuvien kanssa. Tyylimatkustelessa löydän samalla muitakin vanhoja valokuvia. En aio kuitenkaan vähään aikaan postailla tän jälkeen TB-kuvia (ellei niitä Tyylimatkoja lasketa

En myöskään tiedä sitä mikä on postaustahti lähiaikoina. Niin ko kerroin mun FB-sivuilla, mun läppäri on hajoamispisteessä. Sen kanssa kestää vähintään puoli tuntia kirjautua sisään ja seuraava puoli tuntia menee taas työpöydän latauksen kanssa. Ei kuulosta kivalta, eihän? Pyrin kuitenkin postaamaan vähintään kerran viikossa, vaikka mikä ois. Parastaikaa pelastan tiedostojani ulkoiselle kovalevylle, jotta voisin ihailla viime vuosien kuvia ynnä muita jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.