Rock On

2018/01/11

Valojen loisteessa jo viidettä kertaa

Edelliset osat: 2014 [ julkaistu jälkikäteen TB-postauksen muodossa ] // 2015 // 2016 // 2017


   


Yksi niistä "perinteeksi käyneistä" tapahtumista on nyt koettu. Jälleen kerran, joskin tää on jo kolmas kerta ko olin kaveriseurassa (ja neljäs jolloin en ollut yksin), viides kerta kaiken kaikkiaan.

Heräsin vasta neljältä iltapäivällä. Mentiin Miipan kaa kohti Espaa, jossa odotti Mikrogalleria. Siellä oli vähän kaikenlaisia töitä. Pidin siitä sessiosta eniten valopurkeista ja siitä sormileikkipatsaasta. Mentiin siitä numerojärkässä eteenpäin. Kerrankin olen nähnyt kaiken mahdollisen, mitä esillä oli. Eteen tuli niin vaporwavea, neongraffiteja ko valotettuja valokuvia. Joukossa oli työ, jonka tekijän tiedän tai oikeastaan tunnen entuudestaan. Ne olivat niitä hyviä töitä. 

Tänä vuonna ei ollut mitään buuaamisen arvoisia töitä, mutta joukossa oli niitäkin töitä joittenka funktiota en yksinkertaisesti tajunnut. Onneks niitä oli vain tyyliin pari. Mutta kierrätetty taide oli järkytys ainakin mulle, mutta ymmärrän senkin koska kävijöiden joukossa on niitä pieniä lapsia vanhempineen ja ensikertalaisia. (sekä turisteja tottakai)     

Kierrätystaiteet sijaitsivat Koulupuistikossa. Siellä oli edellisiltä vuosilta (ainakin 2012 & 2014) tuttuja töitä. Vieläkin muistan sen ko kuvasin niitä iskän perunalaatuisella digikameralla *nauraa*, ja laatu oli sen mukainen. Pari vuotta myöhemmin kuvasin rippilahjakameralla, joka oli kanssa laatua peruna. Päätettiin reissu Tuomiokirkkoon, jossa on ollut melkein vuosi jotain. Vain vuonna 2015 siinä ei ollut tulishow'ta kummempaa. 

Vaikka siellä oli kylmä viima, siellä ei ollut niin kylmä ko edellisinä. Pärjäsin mainiosti "lokakuunlopun" tyylisesti pukeutuneena. Kädet olivat tottakai kohmeessa ko jääkaapissa olleet nakit, mutta mun pitkää kai niellä se totuus, että joko lämpimät kädet tai hyvät otteet. Arvaa kumman mie sitten valkkasin...


     

Muistoksi jäi 400 kuvaa, joista parhaat tulivat tähän postaukseen. 

Lisäksi kuvasin videopätkiä ylläolevaa videota varten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.