Rock On

2017/12/03

Ykköskynttilä: Itsetehdyt magneetit

Vaikka mä jo viime viikolla pistin likoon erikoispostauksella, tänään alkaa kuitenkin varsinaisesti nämä Kynttilämessut... ei ko luukut. Tänään tehdään magneetteja. Helposti tehtäviä, kooltaan pieniä, mutta sitäkin kätevämpiä joululahjoja vaikkapa jääkaapin oveen.

Näitä tarvitset:Lisäksi tarviit paletin, sanomalehtiä tms. alustaksi, kuumaliimaa tai Eri-Keeperiä, Decoupage-lakkaa sekä tottakai mielikuvitusta.

Jos sulta ei ennestään löydy edellämainittuja asioita, kannattaisi mennä etsimään niitä sitten vaikkapa Hobby-Pointista, Askarellista tai Sinellistä. Myös kirjakaupoista tai hyvin varustetuista tavarataloista saattaa löytyä, tutkailkaa tai kysykää myyjiltä, niin pääsette alkuun. Mielikuvitusta ei tosin voi ostaa, mutta Google, Pinterest tms. voivat olla tällöin avuksi.

Ei ko aloittamaan!


Miten tehdä:
(kohdat 2 - 5, jätä magneetin alku tai alut kuivumaan vähäksi aikaa ennen jatkamista)

1) Ota tarvikkeet esille ja levitä sanomalehden sivuja pöydälle. Sitten puristelet maaleja ja halutessasi voit sekoitella niitä värejä haluamasi sävyyn, ylläolevasta kuvasta näet esimerkin.

2) Värit sekoitettua maalaa puunapit haluamasi värillä.

 
3) Sitte ko pohjaväri on kuivunut, ala tekemään päättämäsi kuvaa magneettiin. Se voi olla jouluista, kesäistä, ihanaa, söpöä, karmaisevaa... ihan mitä vaan mikä sopii omiin taitoihin. Ite kokeilin vähän rajoja ja tein ekaa kertaa pääkallon.

4) Sitte ko kuva on kuivunut, päällystä koko maalattu puoli Decoupage -lakalla.

5) Liimaa magneetti, joko kuumaliimapyssyllä tai Eri Keeperillä. Jos on yhtään sellainen häsläri tai tapaturma-altis niin ko allekirjoittanut, suosittelisin Eri Keeperiä.

6) Kaikkien edellämainittujen kuivuttua, magneettisi on valmis!

   
Huomioikaa että 4- ja 5-kohdat voitte tehdä kummassa järkässä halajaa! Ite tein ensteks 4- ja sitten 5-kohdan. Kierrätysfanaattikkona suosittelen että teet loppumaaleista vaikkapa (kasan) kortteja tai maalauksen vaikkapa joululahjaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.