Rock On

2017/12/01

Stop kateudelle ja harmaille seinille


     
Tiiätte kai Stop Töhryille -kampanjan vuosien takaa? Nyt se on Maltsun asemalta vihdoin ja viimein kumottu. Ja tiiätte kai myös ne portaat samaiselta alueelta? Ne tietääkseni voivat hyvin, niillä väreillä mitä pitikin. Kukkahattutätejen ja silinterihattusetien on parasta nuolla näppejään, koska katutaide piristää katukuvaa. Joka kerta ko meen Tynnyrintekijän ohi, nään katutaiteella varustetun kerrostalon. Se on hieno, niitä sais tulla lisääkin.

En tiiä mitä noista kateellisista mielensäpahoittajista sanoa. Ehkä jätän sanomatta, jotten syyllistyisi kunnianloukkaukseen. Sen sijaan pidän puoliani katutaiteen suhteen, jopa ne hätäisesti tehdyt sitaatit syyttävät, jos niillä on hyvä tarkoitus. Ja ne hienot tarrat, te Instagramin seuraajat tiiättekin varmaan mistä puhun ja siitä että tykkään kuvailla niitä. En siis ole Hemuli, joka pahoittaa mielensä katutaiteesta...

Pikemmin päinvastoin, yks heinäkuinen aamupäivä pahoitin mieleni siitä että yks katutaideseinä maalattiin harmaaksi. Nyttemmin sinne on onneks tullut uutta taidetta. Ainoa katutaidemuoto mistä en pidä on neulegraffitit! Ekaks ne ei kestä sadetta, tokaks ne alkaa haisemaan useiden sadepäivien jälkeen ja kolmanneks sain traumat siitä ko jouduin tekemään sitä kiusaajieni ja muitten inhottavien luokkalaisten kanssa alakoulussa. 

Että sellaiset saarnat tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.