Rock On

2017/12/21

Joulukiireet tekivät musta hermoraunion   
Siitä onkin jo vähän aikaa ko kirjoitin yleisiä kuulumisia. 

Kävin kolmessa eri pikkujouluissa. Yhdet olivat baarissa, kahdet kotona mutta toisissa niissä oli myös vaihtobileet, jotka tyhjentivät vaatekaappini kahden matkalaukullisen verran. Jatkot olivat kolmessa eri kapakassa. No mitä tilasin sieltä? Kokista. No sain uusia kledjuja? En juurikaan mutten tarvii uusia vaatteita. Hankin niitä jos on tarve ja jos niitä saa halvalla.

Muutin pois Alppikylästä vihdoinkin virallisesti. Joululahjat ovat vielä osalta hankkimatta, ne saavat luvan olla tänä vuonna uudenvuodenlahjoja omalta osalta. Sanoin jo alkukuusta olevani väsynyt. Sitä olen tottakai vieläkin, mutta nyt ko joulunpyhät tulee, aion levätä aivan suosiolla niitten päivien ohi. Kannoin ja kannan yhä edelleen matkalaukkullisien verran tavaroita pois Alppikylästä. Liian syrjäinen paikka mun kaltaisille. Käyn siellä päin sitten kuvaamassa graffiteja ennen ko hyvästelen sen mestan lopullisesti. Ei jää ikävä niitä ohjaajia, jotka muistuttivat mua pk-ajoista. Sori vaan, mutten ole lapsi enää.

Voin sisäisesti tälläkin hetkellä aika huonosti, sitä se on ollut jo viikkojen ajan tietyin väliajoin. Mun vanha puhelin hävisi sekä olen päivä päivältä hajoamassa enemmän ja enemmän. Useat yöt mennyt tässä hermorauniona. En yhtään ole tähän tilanteeseen tyytyväinen. Sekoitin mun unirytmini niin pahasti, että aion nauhoittaa Lumiukot koska muuten niitten kattomisesta ei tuu mitään. Join liikaa kokista, nukuin liikaa päikkäreitä.

Maistoin Arizonan "uutta" limonadin makuista jääteetä. Korkkasin glögi- ja joulutorttukauden auki. Ostin uuden puhelimen. En ottanut kuvia, koska ei vaan ollut motivaatiota eikä aikaa siihen.

Joulu on niin lähellä, että vois tehdä tän kunniaksi niitä (rumannäköisiä) joulutorttuja. 

2 kommenttia:

 1. Niin nätti tää sun blogi, että tekee kipeää. :D: Plus tykkään muutenki tästä omaperäsestä tavasta toteuttaa koko hommaa!

  https://www.dilemmapublishing.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaawww kiitos kehuista Emma! ☺♥

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.