Rock On

2017/12/28

Ikä on vain numeroita


 
Joulu oli ja meni, siitä ei dokumentoitu juuri mitään materiaalia. Ei ole mitään syytä taltioida ikäviä päiviä ja sotkuista kämppää. Muun muassa näistä joulukuu on tehty. Ihania muistoja, ne eivät vaan ole tapahtunet jouluna. Tänään Miipalla on synttärit. Paljon onnea hälle!

Osa kuvista ovat viime vuodelta. Ajalta jolloin mun entinen vakiokaveriporukkani hylkäsi mut lopullisesti. Te jotka lukivat blogiani jo vuosia, tietävät keistä puhun. Elikkäs, mulla oli pari vuotta sitten melkein ikätovereita kavereina. Vuosi 2015 oli mukava vuosi, mutta sitten meille tuli useita vastoinkäymisiä. Melkein jokaisissa kotibileissä oli draamaa ja mua ahdisti niissä, joissa pääosassa oli alkoholi ja yksi jäätävä haitarisoolo. Vaikka heistäkin osa oli mukavaa juttuseuraa, toinen osa taas eivät selvästikään olisi halunnut mua mukaan. Ja sitten tuli kesä 2016, ko he jättivät mut lopullisesti.

En kuitenkaan ole enää katkera, koska löysin samana kesänä ns. parempaa seuraa...

Mulla on parempi olla nykyisen kaveripiirin kaa. Vaikka he ovat mua rutkasti vanhempia, he ovat samalla aaltopituudella kanssani. Tänään Miipalla on synttärit. Ens vuonna hän ja muutamat muut teistä täytätte kolkyt vuotta, ite vasta täytin vuosi ja neljä kuukautta sitten 20 vuotta. Meillä on aika isot ikäerot, mutta en vaan asetu samalle aaltopituudelle ikäisteni kanssa. Olen se porukan huolemattomin pikkunainen, olin missä kaveripiirissä tahansa. Neiti Papunen, joka löytää itsensä aika awkwardeista tilanteista.

Vuosi 2017 oli peileihin katsomista, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa. 
Mutta nyt ei muuta sanottavaa ko hyvää synttäriä Miipalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.