Rock On

2017/11/07

Virheistä pitäisi oppia eikä niitä pitäisi toistaa

Vaihteeksi taas syvällisempää, ko muuta asiaa ei ole. Ulkona ei ole lämmintä. Pysykää lämpiminä, jos ei muuten niin sen 90-luvun haalarin kaa! Tänään julkaisen kirjeen, joka on tarkoitettu pahasti hukassa olleelle Miretelle, joka ei pelastanut itseään aikuisiän kaaokselta.
Heippa snadimpi Mia. Mä tiiän ettei sulla ole keskittymiskykyä lukea tätä loppuun, mutta kirjoitanpa silti. Tiiän että heittäisit tämän luettuasi jotain kovaa päin seinään. Harrastan tätä vieläkin, ikävä kyllä.

Älä oikeesti nolaa itseäsi etenkään virkapukuisten edessä. Vaikka olisit kuinka mielipuoli, niin älä. Myönnä äidille, että sä tarviit apua. Myönnä, että olit jo silloin aivan hajalla. Oisit saanut kavereita sieltä kasvatuslaitoksesta, vaikka alussa oliskin vaikeaa. Oisit saanut apua, vaikka ohjaajat olisivat natseja. Ne tosin ovat natseja siinä missä rasistit.

Pidä piirustusharrastuksestasi kii, älä päästä siitä koskaan irti. Hyödynnä niitä hyviä taitoja. Älä kuitenkaan usko niihin väitteisiin, että Stadissa olisi ollut sen paskempaa ko silloisella paikkakunnallasi. Oisit keskittynyt enemmän piirtämiseen ko netissä trollailuun. Ties kuinka hyvä oisin tänään. Ja muuten, opeta mulle vietnamia. En osaa sitä enää.

Oli muuten hyvä että sait järkkärikameran vasta täytettyäsi 18 vuotta. Kovan työn kautta. Kiitos tämän mun kamera on vieläkin ehjä, vaikkakin kulunut. Seuraava tavoitteeni on uusi kittiobu. Oisit mennyt estämään kolme vuotta aikasemmin saman tien sen kyynisen uniikin lumihiutaleen, joka tuomitsi ko kiusaaja kiusattua koko luokan nähden. Oisit kuunnellut Kaissia, ko sanoi ettei some ole turvallinen paikka. Sillä se ei ole.

Oisit varmuuskopioinnut ne rippikuvat ja muut kovalevylle. Tai vaihtoehtoisesti et olisi lyönyt konettasi turpaan ko Timo Titityy vaimoaan kännipäissään.
  
Ja muuten: Et ole uniikki lumihiutale. Olet aikalailla samaa sarjaa ko sen ajan massateinit. Sillä erotuksella, että tyylissäsi oli aavistuksen verran 2000-luvun makua. Tosin vuosikymmenen vaihtumisesta oli vasta muutama vuosi, mutta silti. Hyppää parikymppisen Mireten (tai Mian, millä halajatkaan kutsua) tyyliin ennen ko meet sanomaan itteäsi uniikiksi lumihiutaleeksi. Tosin nykymeitsin tyylisiä löytyy myös massaa, mutta vähemmän.

Hienoa ettet värjännyt mustaksi etkä ottanut lävistyksiä. Se leikki ei kannata etenkään jos sulla on aistiyliherkkyyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.