Rock On

2017/11/11

Vähillä unilla kunnon messukierroksilla
     
Puolitoista tuntia "nukkumista" oli takana, ko kipitin kohti Messukeskusta. Ootin siellä vaan jotain muutaman hetken ko oottamani seuralaiset tulivat vastaan. Katten ja kumppanit, joita nään nykyään tyyliin kerran vuodessa. 

"Tänkö näkönen meiän joulukalkkuna sitten on", kysyi mua n. 10-15 vuotta nuorempi tytsy. Olin vaan että "Jos ei kestä sitä, millaisia eläimiä syö, ni kannattaa olla sitten kasvissyöjä." Se on kyllä totta, naamasta karvattomat kalkkunat ovat aika rumia. Hän oppi uutta toivon mukaan. Niin opin miekin. Kokeilin nimittäin kalligrafiaa ekaa kertaa elämäni aikana. 

Kävin pitkästä aikaa ilmapuhalletussa lasten liukumäessä. On siinäkin kokemus, mun ukkovarvas kiittää. Vasta mökille palattuani alkoi väsyttämään. Nukuin pitkät päikkärit ja loppuillan söin herkuttelin sieltä ostetuilla metsämarjapoppareilla.

Mun messut on messuiltu, mutta jos te 40 ja risat lukijaa ei tiedä viikonloppusuunnitelmia, käykää jos eläin-, kädentaito- tai metsäjutut vaan kiinnostaa. Tai jos ne metsämarjapopparit sai veden kielelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.