Rock On

2017/10/21

Toiset on luotuja kulkemaan nahkakengissä

  

Ei olisi viikolla tullut mieleenkään kirjoittaa tänne, koska mulla oli jäätävä luovatauko. Jostain ihmeen syystä kirjoitusinspo kuitenkin syntyi, kiitos näille kuville mitä mie otin eilen. Torstaina sekä mie että mun kamerat tarvitsivat akkujen latausta. Ajatukset olivat muualla, tekstin muodostaminen tökki ja mikään luova työskentely ei luonnistunut. Jatkossa pitää muistaa pitää luovatauot kunnolla jos niitä tulee. 

Mulla on vähän ikävä lyhyitä hiuksia. Mietin pitäiskö mun kasvattaa oma väri takaisin, koska en pysty tällä hetkellä käymään kampaajalla. Ja sitten ko kampaajalle meen, en aio koskea enää ikinä koskea turkoosiin / vihreään hiusväriin, koska se tökötti ei irtoa koskaan mun fledasta eikä sovi oman värini kanssa yhtään. Sen sijaan aion kokeilla kuparia tai tummanpunaista väriä, koska niitä värejä mullei ole ollut koskaan päässäni.

Tällä hetkellä menossa on #MeToo -kampanja. Olen mukana siinä ja sen vuodatuksen voitte lukea tästä, tykkäilkää sivusta jotta ette jäisi paitsi jatkossakaan näistä avautumisista ja elämänmakuisista pienistä kuulumisista!

P.S. Tää ruutuhame on just ihana!

6 kommenttia:

 1. Olin juuri tulossa kertomaan ennen kuin luin tuon ps.-huomautuksen, että toi hame on ihan täydellisen näköinen, mutta taisitkin tietää sen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on että tää ruutuhame on just perfecto ☺

   Poista
 2. Ihanan syksyisiä ja iloisia kuvia!! ♥

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Olipa ihania ja ilosia kuvia :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.