Rock On

2017/08/25

Keikkakesä ei sitten päättynytkään


   
*päättää M-ketjun* Menin Taiteiden yöhön avoimin mielin. Aloitus oli pettymys, Kampin video tyyliin särki korvani heti alkujaan eikä Hesperian puisto tarjonnut muita ko yhen merihevosen ja kasan kojuja siinä missä Narinkkatorikin. Kävelin, kävelin, kävelin ja sen lomassa turhautuin ja eksyin leikkipuistoon keinumaan. Se oli aika hyvä päätös, ehkä.

Mie hölmönä menin väärään suuntaan ja siksi missasin puolet Kitkerien Neitsyeiden keikasta, mutta olin innokkaampi ko tyyliin 3/4 kanssayleisöstä, jotka tuppisuina katsoivat tuopit vierellään. Hekin huomasivat sen ja sain pinssin eurolla, muuten se ois pulittanut trion. Siitä sitten juoksin Espan puistoon ja näin vain pienen tipan The First Bandin esityksestä.

Jalkani alkoivat tän jälkeen olee aivan poikki. Koska drag-esitys paljastui pettymykseksi, päätin suosiolla lepuuttaa jalkojani keikkapaikan sohvalla. No, tulipahan sekin koettua. Jäin venttaamaan Tero Heteron keikkaa, joka oli sekin ihana. Olin tän jälkeen jo lähössä kotio, mutta palattuani Senaatintorille siellä oli joku underground-esitys, jossa oli vivahdus grungea.

Tällainen oli mun Taiteiden Yöni 2017. Oli kyllä tosi ihana, kertakaikkiaan ♥

4 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia! Taiteiden yö on kyllä semmoinen tapahtuma, johon haaveilen vielä jonain päivänä osallistuvani <3

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fiia! Eiku ens vuonna sitten. ☺

   Poista
 2. Taiteiden Yö on kyllä superkiva tapahtuma! Tänä vuonna jäi valitettavasti väliin, sillä oltiin avokin kanssa molemmat kipeinä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii, paranemisia! Toivottavasti pääsette sitten ens vuonna ☺

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.