Rock On

2017/06/18

Paluu juurille   
2005 kesäkuu:
Lapsena mulla oli tapana poimia kukkia. Niissä oli niin kukkia ko heiniä, koska ne oli hienon näkösiä. Mun silloiset ohjaajat alakoulussa kuitenkaan eivät kuitenkaan ilahtuneet tästä ja uhkailivat mua sillä etten saisi viedä niitä kotiin. Onneksi taxikuski oli kiltti ja päästi mut kyytiin kimppuineen kaikkineen. Kuitenkaan se kimppu ei (eikä muutkaan lapsuuden kivat muistot) kestäneet ko muutaman tunnin, kulissien takana oli helvetti irti.


   
2010-luvun alku valokuvauksen historiassa:
Kukkia, kukkia ja vielä kerran kukkia. Väliin omakuvia, muita luontokuvia, ruokia sekä juomia ja tekotaiteellista kuraa. Mutta yhteen aikaan Galtsun (jonnet eivät muista) valokuvausalbumistani suuri osa kuvistani oli kukkamakroilua, joista osa kuvista olivat ko iso- ja pikkusisko.   
2013 ja 2014:
Kukkakuosit tulivat muotiin, joten tottakai ilo oli otettava irti. Ensiksi taustakuvissa, sitten se siirtyi tyyliini. Nykyään mulla on ainakin kolme kukkamekkoa, jotka käynevät talvella tunikoista ja liuta kasa kukkahameita, joita yks on liian lyhyt mutta loput sopivia. Etenkin se parin euron sininen kukkahame on ko mulle tehty. Ja siihen vielä maatuskahuivit, bikinit ja muut pikkusälät...     
Tosin ei muutkaan tyttömäiset jutut eivät ole olleet vuosiin mikään kirosana...

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla, tykkään kovasti sun tyylistä :) Jään seurailemaan!

    VastaaPoista
  2. Tän blogin kautta vaikutat todella mahtavalta persoonalta! Aivan ihana blogi! <3

    http://ihavetakenapicture.blogspot.fi

    VastaaPoista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.