Rock On

2017/04/30

Onneni on olla kukkia lähellä     
Hyvää nimipäivää mie ja Miipa, hyvää synttäriä Elida ja 
vähintäänkin hyvää vappua kaikille muille!

9 kommenttia:

 1. Helou ja hyvää nimipäivää! Tää ei liity mitenkään asiaan, mutta miten kuvien välejä voi pienentää? Tai siis, kun mulla on se kuvien välien pienennys koodi, mutta se ei toimi kunnolla. :o Oon jonkun verran saannu välejä pienennettyä, mutta en tarpeeks. Ihan sama mitkä numerot siihen laitan niin se kuvien väli pysyy ihan samana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei apua, margineilla mie olen saanut pienennettyä kuvien välejä. Mutta jos siinä kuvien kohdalla on ne "kehykset", niin poista ne kehykset alla olevalla ohjeella.

   Mene kohtaan tai hae CTRL tai CMD (riippuu siitä onko sulla PC tai Mac) + F,
   eti sellainen kohta ko:
   .post-body .tr-caption-container img

   Sitten poistat muun koodin ja lisäät alla olevan koodioksennuksen tilalle.
   { padding: 0;
   background: transparent;
   border: none;
   -moz-box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
   -webkit-box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
   box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
   }

   En tiiä sun blogin osotetta niin en tiiä tarkalleen mistä oikein on kysymys mutta usein on kiinni kuvia piinaavist bordereista, itekki kirosin niitä vielä pari vuotta sitten...

   Poista
  2. Argh en osaa HTML kautta muokata mitään. Yritin ettiä tolla .post-body .tr-caption-container img oikeeta kohta, mutta tuli 0 tulosta. Osaatko tarkemmin sanoo mistä ton kohdan löytää? Siis miltä riviltä.

   Poista
  3. Sitten lisäät sellaisen, jos sellaista kohtaa ei valmiina löydy. En yhtään tiedä, miltä kohtaa se sun kohdalta löytyy mutta mun kohdalla (räätälöityjen koodejen kera) riviltä 697.

   Poista
  4. Anonyymi1/5/17 15:31

   Lisäsin ton kohan ja ei tapahtunu mitään. Etin myös googlesta millä saisin välejä pienennettyä, mutta ei toiminu. Kokeilin myös poistaa vanhan koodin jolla oon pienentäny kuvien välit, mutta kuvien välit pysy ihan normaaleina eli toikaan koodi ei vissiin tee minkäänlaista muutosta noihin väleihin. En ymmärrä. :D Käytän mallia simple. Mun varmaan täytyy tyytyä noihin isoihin väleihin, kun ei mikään tunnu toimivan.

   Poista
  5. Vastaan seuraavaan :)

   Poista
 2. Anonyymi1/5/17 18:10

  Huh sain vihdoin kuvien välit pieneks. :D Oli kiva säätäminen, mutta jooh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika ja harjottelu opettaa. ☺ Mullakin on ulkoasujen kanssa ollut monia hampaitten kiristyksiä, ja siksi mie aina tallennan varmuuskopion ennen ko alan tekemään isoja muutoksia... :D ja hyvä on ajoittaa tää koodaaminen ajalle, ko on suht pirteä ja ennen kaikkea motivoitunut ☺

   Poista
  2. Anonyymi1/5/17 21:53

   Jep samaa mieltä. :D

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.