Rock On

2017/02/08

Pakkasia ja materialismionnellisuuttaOlen pärjännyt mainiosti himassa, päinvastoin ko olisin odottanut. Ulkona on vaihteeksi taas liian paljon miinuksia, ja siksi en ole ulkona käynyt  etenkään kuvaamassa. Onneksi olen sisustanut kämppäni viime kuvauksien jälkeen uuteen kuntoon. Ruukkuja on hajonnut, maalipurkki loppu, Itis on viime viikolla taas loistanut holhoustoiminnallaan ja metrossa joku besserwisser polttanut. Kuvittele - metrovaunussa, jossa on myös lapsia, astmaattikkoja ja muita hajuherkkiä! 

En ole ostanut uutta maalipurkkia ko luovataukoa sängyn maalaamiseen on enemmän ko tarpeeksi. Päätän että jatkan sänkyä sitten perjantaina ennen ko käyn pyrähtämässä ulkona ja ostan maalipurkin sitten päivää ennen. Sen sijaan olen ostanut kaksi uutta pehmopupua, Vanessan ja Veronikan - sekä viisi uutta ProMarkeria. Nyt puuttuu paksu musta, oliivinvihreä, punaruskean eri sävyjä sekä läpinäkyvä.

Siirrän kuvapankkini sittenkin imguriin. Flickr on muuten hyvä mutta siinä on mutta. Se ei ole tuonut vaatimaani tilamäärää kuvien välille. Siinäs taas huomaatte mun perfektiomismini. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.