Rock On

2017/01/09

"Kerro minulle miltä minusta tuntuu"


Varatkaa aikaa tämän postauksen lukemiseen ja katsaukseen, tämä postaus on aika pitkä! 

LUX on osaltani takanapäin. Se jätti taakseni niin ruuhkaa ko kylmää. Vaikka varustauduin villasukkiin eikä sääkään mitenkään liian kylmä ole, niin silti aloin palelee jaloista ulkona. Vielä on tämä päivä aikaa katsastaa, eli jos pyörit Stadissa päin etkä ole sokerista tehty, niin ota tää tapahtuma korvan taakse, 17-22 nämä siis pyörivät ympäri keskustaa. Mä puolestaan menen tekemään omaa taidetta sillä välin.

En tällä kertaa skipannut töitä siksi ettenkö olisi löytänyt niihin, skippasin ne lähinnä siksi ettei ne ole houkuttaneet mua jonon pituuden ym. seikkojen takia, ne ko oli ekana. Ja lopussa meitä alkoi väsyttämään. Päätänkin että menen kattoo niitä loppuja sitten Tyttiksen jälkeen, seitsemän tienoilla.

M I E L I P I T E E N I
Pidin eniten Yliopiston pihan Satumetsästä ja siitä valotaidemetsästä, jossa oli pöllöjä ja kukkia sekä kävelevä karhu ja silmiä lopussa, kun taas petyin eniten siihen Tuomiokirkon valotaiteeseen. Ei ollut yhtään mielenkiintoinen eikä sitä olisi voinut mitenkään vangita kuviin. Se ompelukonetyö oli liian kiasmamainen, samoin se videoteos siellä syrjäseudulla.

Lyhyesti sanottuna ei ollut kokonaisuudessaan niin onnistunut valotaidenäyttely ko edellisinä vuosina.

Vuoden 2012, 2015 ja 2016 LUX-it olivat tosi onnistuneet valikoimaltaan, siksi kai odotin täydellistä tänkin vuoden näyttelystä. Kahden edellisten LUX-tunnelmiin pääsette vuosilukujen kohdalta. Myös 2014 LUX oli suhteellisen onnistunut, vuonna 2013 en päässyt paikalle.

S I L L O I N   E N N E N
Ekassa itsekäymässäni LUX-issa (kävin silloin faijan kanssa) parhaat palat olivat Hesperian puiston "meduusat" ja Olympiatornin Sateenkaari -valotaide. Muistan myös ne isot Rubikin kuutiot Senaatintorilla. Ne olivat ihanat, niin ko melkein kaikki muutkin taideteokset siinä sinä vuonna. Muistan myös sen, että menin sen jälkeen faijan kanssa uimaan sen jälkeen ja jalat kiittivät ko pääsin lämpimään veteen.

Sitten vuoden 2014 tunnelmista en juuri muista mitään muuta ko sen, että menin sinne Tyttikseltä suoraan. Paras valotaideteos (ja samalla ainut mitä mä muistan) oli Ylioppilastalolla ollut Pinball -aiheinen taideteos. En juuri välittänyt siitä Kansalaistorilla olleesta tulinäytöksestä, ne tosin ovat aina tylsiä, blääf. Muita en muista, hahaa. Poistuin sieltä väsyneenä ja kylmissäni.

Huh-huh, tulipa taas kirjailtua, siksipä kuulumiset jätänkin toiselle ajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.