Rock On

2017/01/23

Kasa karmeita päitä
Päivitin elämässäni monta sivua viikonlopun aikana. Menin WeeGee -taloon ekaa kertaa sitten yläasteen. Samalla kävin Sellossa ekaa kertaa sitten viime vuoden kesän. Sain myös päivitettyä Stabilo -valikoimaa sitten tyyliin seiskaluokan. Sain sängyn ja lisää pahvilaatikoita. Muokkasin ulkoasua, jälleen kerran.

Kevättalvi tuli mun blogiin, vaikka sydäntalveahan me tässä eletään vielä kuukauden. Joulun ja uudenvuoden värikkyys valoineen sai mennä, koska ne eivät omasta mielestäni sopineet noiden postauslootien kanssa. Ragelta ei ulkoasumuutoksessa tälläkään kertaa vältytty, yöllä ko sain tämän kuningasidean. Viikonloppu oli muuten psyykkisesti todella raskas, ja suurin syy ahdistuneisuuteeni oli tietenkin se "kuuluisa" naisten riesa.

2 kommenttia:

  1. terveisiä sinulle! löysin tämän sinun blogisi demistä ja pakko sanoa et ihanaa oikeesti aina välillä törmätä valokuvausblogiin (jos tätä voi siksi luokitella?) jossa ei ole ihan samanlaisia kuvia leppäkertuista ja auringonkukista kuins suurimmassa osassa lajinsa edustajia. yritän siis sanoa että pidän kuvistasi ja estetiikastasi! (plus plus pakko mainita, puhuminen "naisten riesasta" on trans exclusive ja voi aiheuttaa dysforiaa monille transihmisille, joten olisi kiva jos yrittäisit puhua/mainita asiasta sukupuolineutraalimmin jatkossa) jään seurailemaan ja odottelemaan lisää hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En muuten tiennyt tosta trans exclusive - jutusta , yritin kyllä kaikkeni että puhuisin omista murheistani mahdollisimman hyvällä tavalla mutta aina ei voi onnistua. Pahoitteluni, ensi kerralla sitten tähtäys kohti vielä parempaa ✌

      Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.