Rock On

2017/01/02

Ei enää Kansallistoria, jookos?

Kansallistorin Suomi 100 -juhlat olivat suoraansanottuna surkea vitsi. Epätasainen maa, kaiken lisäksi mutainen. Mä ahdistuin siellä, miten se oli mahdollista? Haluan noi bileet takaisin Senaatintorille, maa on siellä tasaisempaa. Kaikista pahinta koko pippaloissa oli ahdistuskohtauksen lisäksi Sipilän ilmaantuminen paikalle ja randomejen miesten pokailu. Parasta taas oli rakettishow, Jenni Vartiainen, Robin, Darude ja Michael Monroe.

Jospa LUX -valomaalausnäyttely olisi paremmin järjestetty. Jos saan sielläkin ahdistuskohtauksen, mun yksineloni taru taitaakin olla sitten siinä.

2 kommenttia:

  1. No voihan harmi, että nuo olivat paikanpäällä niin huonot. Itse tuli ne katsottua telkkarista ja ehkä sitten myös jatkossakin! Kivoja kuvia oot kuitenkin kaikesta huolimatta saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä kirjoitin tämän tekstin tunteenpurkauksissani, mutta en kyllä ollut tyytyväinen järjestelyyn. Jospa ens vuonna tulis enemmän ajoissa. Enempää julkaisukelpoisia kuvia en kyllä saanut, mutta on nää kuvat parempia ko ei mitään. ☺

      Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.