Rock On

2016/12/04

Kalenterikuustoist: Miten tehdä blogi hyväksiFontin koon on oltava sopiva.
Ei todellakaan liian pieni eikä etenkään liian iso. Alle 18 px ja yli 8 px ovat leipätekstistä puhuttaessa sopivia silmiini, ite suuntaudun enimmäkseen siihen 9-11px välille (jos on Arial), Courier New-n kohdalla 12px on sopiva. Muiden fonttien koolla ei ole niin suurta väliä, mutta 10-14px (Trebuchet, Calibri, Georgia...) tai 8-12px (Tahoma, Verdana) ovat silmiini suht hyviä. Jos haluat ajatella myös niitä huononäköisiä, niin ehdottomasti yli 12px on sopiva.

CSS-koodaus tai edes jonkunlainen omalaatuisuus.
Bloggerin valmiit ulkoasut harvemmin saavat mut liittymään lukijaksi (ellei sitten ole mun hyvä kaveri) ja saa mut kysymään vähintään pääni sisällä että haluatko että väsään sulle jonkun kivan ulkoasun... kivoja koodiblogeja löytyy heti kuha kirjoitat Googleen sanan "koodiblogeja". Tai sitten vaihtoehtoisesti voitte odottaa huomiseen ko kerron täällä osan koodeista, joita käytän.Jotain omaa mukaan
Jos näätte mut jossain kokovalkoisessa lifestyleblogissa lukijana, olen nähnyt siinä potentiaalia postausten kanssa. Valokuvaus on se juttu. Persoonallisuus on se juttu. Hyvin otetut asukuvat myös, etenkin jos taidat itselaukaisimen käytön. Siloteltu elämänkuva on out, tosin joudun turvallisuussyistä kaunistelemaan itsekin. Liika kiroilu ei ole suotavaa. Hymiöt jääkööt kommentteihin. Värejä voi, ja pitää käyttää. Tosin liika on aina liikaa.

Perusta salainen testiblogi
Eli "hiekkalaatikko", jossa voi testata kaikkea maan ja taivaan välillä. Ite tein yhdestä vanhasta blogista testiblogin, jossa kokeilen kaikkea kivaa. Siellä teen kaikki radikaaleja päätöksiä, joista sitten päätän mitä tulee tänne, mitä runoblogiin ja mitä jää sitten käyttämättä. Viimeksi käytin testiblogia ennen tämän ulkoasun tuloa elokuussa. Jos joku kaverini tarvitsee blogin ulkoasua, niin voin toki tehdä sellaisen - hiekkalaatikko auttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.