Rock On

2016/12/18

Kalenterikuustoist: Bannerihistoriikki
Nämä bannerit olivat vuodelta 2014. Toi eka banneri ylhäällä vasemmalla oli vielä suht OK, mutta mikä tää toka banneri ylhäällä oikealla oli? Ei jatkoon, näyttää ihan ala-asteikäisen tekemältä kollaasihirvitykseltä. Ja mitä kolmanteen banneriin noiden kahden alapuolella - se oli siedettävä, mutta kyllästyin siihen sitten ajan myötä ja tukkamallikin muuttui.
Viimeinen banneri ennen nykyisen nimen vakiintumista. Tähän kuului myös alakuva, joka on siis bannerin alapuolella. Ihan kiva sekin ajatus oli aikanaan, nyt tosin se on huono ajatus sivupalkin poiston takia (se vei mielestäni liikaa tilaa)
Tämä banneri on kesältä 2015, melkein heti silloisen koneeni korjattua aloin tekemään uutta banneria. Pahinta tässä bannerissa on se, että mikään noista kuvista ei ole mun. Tämä banneri on myös eka banneri nykyisellä nimellä, koska edellinen nimi oli tylsä ja tykkäsin siihen aikaan Sielun veljien On mulla unelma -kappaleesta.

*Kuuluvat siis samaan sarjaan* Tämä banneri on tehty syksyllä 2015, tajuttuani siitä että edellinen banneri sisälsi vain Googlen ihmeellisestä maailmasta "napattuja" kuvia. Toka kuva muistutti viime vuonnakin täällä vallinneestä joulukalenterista. Muistan olleeni hirveän innoissani ko sain vaihtaa ton bannerin, joka tulee...
...tässä! Tää tais olla viimeinen banneri, jossa on mun silloisia mielenkiinnonkohteita. Olin tyytyväinen, ko sain vaihtaa bannerin. Kahdessa edellisissä ollut fontti kyllästytti mua ko yläkoululaista koulunpenkillä, joten fontin uusiminen teki hyvää. Tää fontti piristikin mun bannereita aina kesään asti.


Nämä bannerit on piristänyt tätä mestaa kevään ja kesän ajan, kunnes pistin ulkoasun totaalisesti uusiksi. Näissä bannereissa oon käyttänyt myös pelkästään omia kuvia, fontin nimi on Bakery ja sen saatte tästä


Tosi monessa lifestyle- tai valokuvausblogin bannerissa on jossain vaiheessa ollut tää ylikäytetty Signerica -fontti. Mullakin on ollut tämä vaihe käytössä syyskesällä ja syksyllä. Kaikkea pitää kokeilla ja Signericaa näette tosin vieläkin jossain kuvissani. Mutta vielä näihin bannereihin, näihin en missään vaiheessa ollut 100%-sesti tyytyväinen. Ykskin banneri sai mennä kahden viikon jälkeen...

Ja nyt näihin viimeisiin. Uusimpiin. Tota ruskabanneria olen pitänyt aika pitkään etenkin näihin Signerica-bannereihin verrattuna. Vaihdoin sen nykyiseen lähinnä siksi, että ulkona ei ole ruskaa. Tota valomaalausbanneria aion pitää ainakin siihen kunnes kevät tulee, koska lumi on valkoista ja niin ko tässä sanoin, en ole valkoisen suuri ystävä. Black is my happy color.

Mikä noista bannereista on eniten teidän makuun?
Mitä voisin vielä kehittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.