Rock On

2016/11/30

Satumainen ikkuna


Mun tarkoituksena oli mennä kuvaamaan niitä Aleksin jouluvaloja ja sitä kulkuetta, mutta ahdistuksesta riippuen uskaltauduin paikalle vasta kuudeksi. Suurin huomioni kiinnittyikin niiden kuuluisien jouluvalojen sijaan Stockan satuikkunaan. Se osittautui haasteeksi ja jouduinkin yhden etapin kohdalta hyppäämään alas. Kiitos sille, joka sen hetken piti huolta mun kamerasta!

En ole omassa lapsuudessani ihastellut tätä satuikkunaa, koska mä asuin silloin pääsääntöisessä Kehä III-n ulkopuolella äidin luona. Joten ihastelen niitä nyt kamera kaulassa. Lisäksi kuvasin (tietenkin) valomaalauksia ja bokeh-maalauksia, mutta niitä olen käsitellyt jo. (älä lue jos odotat hyviä kuulumisia, niitä ei ole ollut sillä viikolla)

Ja tosta satuikkunasta vielä, se on perinne, ensimmäisen kerran se on ollut jo muutamia vuosia toisen maailmansodan jälkeen, vuonna 1949. Eli jos olet yhtään lapsenmielinen, kannattaa käydä kattomassa vaikkapa vain ajan kuluksi. Tänä vuonna satuikkunan ohella on nimittäin otteita menneiden vuosien satuikkunat. Aleksin jouluvalot ovat jo niin nähty, Espalla on onneksi kivat jouluvalot ja -koristeet. 

Huomenna hyökkäänkin sitten jo kalenterin kimppuun, nähdään silloin! :)

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja mukava että oot sieltä sängyn uumenista päässyt vähän ihmisten ilmoillekkin hyvällä mielellä :)
  Alkaa jo vähän joulu olemaan tunnelmassaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ja tosiaan, olen joo päässyt ihmisten ilmoille. Eilen ja tänäänhän on ne pikkujoulutkin. Eli kyllä joulu alkaa olemaan tunnelmissaan :3

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.