Rock On

2016/07/05

Sateenkaariväen keskelläViikonloppu meni aika vilkkaasti, menin aika lailla paikasta toiseen. Levätä en kerinnyt tavalliseen tapaan. Pride-kuvista tuli aika lailla räpsäisyjä, mutta ei se mitään. Kivaa oli, vaikken ollutkaan siinä puistotapahtumassa. En olisi halunnutkaan olla pitkään, en halua ottaa riskiä siitä että palaisin auringossa, saisin ahdistuskohtauksen tai muutenkaan joutuisin ongelmiin. Siksi iltapäivä menikin kaverin luona Myyr Yorkissa, josta jatkettiin yhdessä tänne Mölyapinalaaksoon.

Ja mun pitää kuitenkin olla valmiina tulevaan, elikkäs tänä viikonloppuna lähden ehkä taas konserttiin, tällä kertaa menen Grillimaisterin konserttiin, en vaan ole varma viittinkö sinne mennä, vaikka olisihan kiva nähdä Jonne Aaronia, sillä on suht kivoja kappaleita, sellasia rentoja kappaleita niin ko Juha Tapiolla. Mutta muut artistit ovat kyllä sellasta teinityttömusaa, ettei mitään rajaa...
4 kommenttia:

  1. Oi oot saanu ihan älyttömän kivoja kuvia tuolta kulkueesta! Itsekkin otin muutamia kuvia samasta kulkueesta ja tein myös postauksen siitä :)
    http://lauraemiliaan.blogspot.fi/2016/07/pride-helsinki-2016.html

    VastaaPoista
  2. Vau mitkä kuvat tässä postauksessa!♥ Näyttää kivalta :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.